Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sensor, mis reageerib digitaalse numbri muutusele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sensor, mis reageerib digitaalse numbri muutusele

Soovin osta või lasta valmistada sensorit , mis reageerib ekraanil oleva digitaalse numbri muutusele , 2-4mm suurusel alal.
    Sensor on arvutist lahus, mida saan kinnitada eraldi monitori külge. Numbrinäidu muutumisel tekib signaal, mis saadetakse mulle mobiiltelefoni teatena või kõnena.
    Kas keegi teab kui keerulise süsteemiga on tegu ja kust seda annab osta või kes seda valmistaks teenusena? (lingid ) Ei soovi programmi, mis seotakse arvutis oleva programmiga, vaid see peab olema eraldiseisev süsteemist.
    Tänud vastajatele!​

Mitu kohta neid numbreid on? Kui kiiresti peab signaal tulema? Mida tähendab 2-4 mm?

Comment

Aitäh vastamast, Shele, Numbried on 3 kohta. Aga ma soovin suunata, on see siis kiir vms, ühele numbrile neist, mille suurus on keskeltläbi 2-3mm. Kui see üks number muutub, tuleb signaal telefoni. Aega võiks kuluda 1 - 6 sekundit signaali kättesaamiseks.

Comment

Ok, mul tekkis üks idee. Unustasin muidugi küsida kõige olulisema: kas need numbrid on arvutiekraanil, LCD , LED või midagi muud? Pilt oleks hea. Siis saan mõelda, kas idee önnestub. Kui, siis saaks suht odavalt.

Comment

Ilmselt sobiks valvekaamera mis etteantud ruudus liikumise korral teavitusi saadab. Aga see peab siis ninapidi ekraanis olema ja manual fookusega. Zuumitava objega võiks töötada.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ega väga .. polegi.
            Kas on süsteem kaameraga, mille tarkvara oskab tuvastada muutust.. (nagu eelmainitud valvekaamera tarkvara/süsteem)..
            Või on süsteem, mis oskab tuvastada/lugeda arv-numbrit.

Mingi kaamera, nagu USB-mikroskoop, suudab nii väikest ja palju-palju väiksematki vaadelda.

Lihtsalt sensor, mis töötab valguse vms erinevusele, ei anna soovitut (näit nr 6 ja 9 on samaväärsed)
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
              Ok, mul tekkis üks idee. Unustasin muidugi küsida kõige olulisema: kas need numbrid on arvutiekraanil, LCD , LED või midagi muud? Pilt oleks hea. Siis saan mõelda, kas idee önnestub. Kui, siis saaks suht odavalt.
              Numbrid on arvutiekraanil.
              Samuti soovin jälgida hiire kursori liikumist samal arvutiekraanil.
              Mul kursor liigub iseseisvalt vahest, nagu oleks häkker sees kuskilt. Viin arvuti IT mehe juurde, ütleb, et viiruseid pole, kõik on puhas, aga hiir elab oma elu. Tahaksin seda filmida pealt. Tundub, et AI ruulib. Sellepärast on hea kui ma saan suunata fokuseeritud sensori vms, kursorile ja jätta ta ootele... "valgusele reageeriv liikumisandur" või muu analoogne asjandus annab mulle märku ja ma saan kohe minna filmima. Aga see on kõigest üks soov, tähtsam on mul numbri muutus registreerida ja see on laptop-i ekraanil. Number on enam vähem sama suur kui hiire kursor, natuke väiksem. Ja kõik on musta ja valge tooni muutuses kinni ehk puhtalt valguse plinkimine.

Comment

Esmalt postitatud JAne poolt Vaata postitust
                ... Mul kursor liigub iseseisvalt vahest, ...
                Ühel Delli Latitude seerial tekitas sellist liikumist see klaveri keskel olev peene nimega asjandus - "trackpoint".
                Peale kaabli lahtiühendamist iseliikumine kadus.

Comment

Eh, see olukord ei ole minu värgi lahendada. Siin eespool asjatundjad pakuvad tõenäoliselt toimivat. Minu kogemused selliste asjadeni ei ulatu. Ehk kolleegid siin aitavad? minu tähelepanekute järgi täitsa asjalikud. Edu kõigile!

Comment

Hakkaks sellest pihta et mis tüüpi hiirega tegemist on, sülearvuti või lauaarvuti traadita, traadiga hiir. Hiir liigub suure tõenäosusega mingi häire tõttu. Selle pärast hakata välja töötama mingit jälgimissüsteemi on ülepingutamine. Äärmisel juhul võib panna kaamera kogu ekraani jälgima ja siis pärast salvestuselt vaadata kuidas hiir liikunud on. Häkkerid teevad oma töö ilma hiirt liigutamata ära.

Comment

Optilise hiire all mingi prügi, karv, tolm võib seda liikumist tekitada.
                      Selle jälgimine oleks ikka lihtsam teha programmiga mis kursori asukohta jälgib.
                      Sedasi ei pea ekraan olema sisse lülitatud.
                      Numbri optilisel jälgimisel muidugi peab olema garanteeritud sisselülitatud ekraan.
                      Ka seda numbri muutumist saab teise programmiga jälgida aga kui see pole mõeldav siis tuleb keerulisemat teed minna.
                      http://hparchive.com/
                      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kas hiir on juhtmega või mingi vastuvõtjaga arvuti küljes - et saaks lahti ühendada ja näha kas see anomaalia tuli hiirest või on ikkagi arvutis "paha vaim"?
                        viimati muutis kasutaja urmo; 19 March 2025, 14:11.
                        Head susserdamist !

Comment

Esmalt postitatud JAne poolt Vaata postitust

Numbrid on arvutiekraanil..
                          Milleks seda vaja on üldse, kui tohib küsida?
                          Praegu tundub selline varbaluu parandus läbi kõrvade.

Äkki leidub palju lihtsam ja töökindlam lahendus asjale.
                          Palju saab teha programmiliselt.

Comment

Üks võimalus seda programmiga teha on seda numbrit siht-programmi (RAM) mälust lugeda...
                            See ei pruugi alati mõeldav olla sest see on tegelikult mälu häkkimine, muidugi ainult lugemine, mitte kirjutamine.

Aga võibolla mingi ekraani salvestaja millel on muutuste jälgimise võimalus.
                            http://hparchive.com/
                            https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kaameraga tuleb automaatselt kaasa featuur et kui arvuti kokku jookseb või muu nähtav muutus siis saab ka teavituse. Ja saab kohe üle vaadata mis juhtus ilma et kohale joosta.
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X