Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

elektrooniline termomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elektrooniline termomeeter

probleem selline et oleks vaja miskit elektroonilist tavalist saasta termomeetrit mis näitaks enam vähem normaalselt temeratuuri. on igal pool müügil neid aga mul oleks vaja miski ligi kaks korda pikema juhtmega.

mul selline mure et vahetaksin juhtme ää ju aga kas nendel on tavaline juhe seal taga voi mis . minu teada seal miskit erilist teemat ei ole . juhtme takistus ei muutu siis peaks kõik normull olema ju ??? või ei siis???
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Ei saa postitusest aru.
    Õigekiri on kah väga imelik.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mina sain probleemist aru nii: tal on vaja elektroonilist termomeetrit, kõik mis tema on poodides näinud on liiga lühikese juhtmega displey ja anduri vahel, ning ta tahab teada kas selle võib välja vahetada, st. et panna suvaline pikem juhe sinna, millel õige soonte arv.

Comment

Mina olen paar odavat lahti kiskunud, nende sees olid termotakistid. Kallimate sees on vist mingid digitaalseid temperatuuri andureid ka, aga kui sa juhet paari meetri võrra pikendad, siis ei tohiks see ka termotakistiti puhul eriti midagi mõjutada.
        Võid ju alati katsetada ka kui kindel tahad olla: toa temeratuur ei tohiks ka eriti kõikuda, proovi palju alguses näitab ja siis jooda kiirelt juhtmele jupp vahele ja vaata, kas on sama.

Comment

Originally posted by kal@Oct 24 2004, 21:07
          Võid ju alati katsetada ka kui kindel tahad olla: toa temeratuur ei tohiks ka eriti kõikuda, proovi palju alguses näitab ja siis jooda kiirelt juhtmele jupp vahele ja vaata, kas on sama.
          Või kui on in-out mõõdikuga tegu (nagu enamus neid on) siis aseta juhtme otsas olev andur sisemisega kõrvuti ja võrdle näitusid: enne ja pärast juhtme pikendust.
          Head susserdamist !

Comment

No kui sa sinna poolt kilomeetrit vahele ei pane, siis on selle juhtme takistus nii väike võrreldes anduri takistusega, et ei tee midagi.

Comment

Working...
            X