Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kus valmistatakse trükkplaate?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kus valmistatakse trükkplaate?

kes teab kus valmistatakse-söövitatakse trükkplaate ka väikeste partiidena?
    yhepoolseid 300x300
    ja mis yldse on ligikaudselt selle teenuse hind?

Originally posted by veix@Oct 26 2004, 16:51
    kes teab kus valmistatakse-söövitatakse trükkplaate ka väikeste partiidena?
    yhepoolseid 300x300
    ja mis yldse on ligikaudselt selle teenuse hind?
    http://www.kamitra.ee
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

seda ma tean(sinna tegin ka järelpärimise millele pole veel vastatud)... prandner on kah aga see on arvatavasti mingi high teh
      aga kas on veel mingeid kohti? kuna plaadi skeem ei ole keerukas ning sinna peale ei joodeta midagi-jäävad lihtsalt elementideks

Comment

http://proto.volta.ee/

Comment

see viimane vist hästi ei sobi kuna vaske jääb plaadile lõpptootel kyllaltki vähe
          ning lehe suurus jääb ka väikeseks

Comment

300 x 300 soovitan söövitada ise, kasutades nitrovärvi ja naatriumpersulfaati.
            Oletan et on lihtsad plaadid.
            Kamitras ja brandneris oleks tükihind ~500 .. 800 krooni + maskid.
            Minu poolt freesituna veel kallim.

Comment

mnjah... värviga variant on vist jama kuna skeem plaadil peab olema geomeetriliselt ysna täpne. variant on muidugi teha asjad shabloon kilega ning valgustundliku lakiga kuid kogu selle töö keemilises protsessis olen kahjuks ysna võhik
              ja väikepartii all pidasin silmas kogust ala 100 tk
              KAMITRA-st sain esialgseks hinnaprognoosiks selle koguse peale kuskil 200kr/tk

Comment

Teha joonis, reklaami firmas lasta sellest lõikuriga šabloon lõigata selle abil plaatidele värv kanda ja siis söövitada. Kõige täpsem saaks muidugi fotomeetodil.
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Noo see asi on küll veidi mäda...võhik?... ja tahetakse ei tea mida-ei taha küll kellegagi tülitseda aga no andke andeks? Tahad teada kuidas mina oma esimesed trükid tegin?Võtsin panin plaadi sulatatud vaha pinnale hetkeks hulpima, võtsin siis sealt ära, ootasin natuke ja hakkasin siis hariliku pliiatsiga plaadile kantud umbkaudset joonist süstlanõelte jm. sellisega välja kraapima... .Plaadid võin ütelda olid u. sama suured kui Sul! Kui kaua mul aega kulus ?Radio 86 plaadid olid-kui tead mis see on.Nii, et rääkida, et värviga ei sobi siis, no küll ei tea mis teha.
                  Siis Sa ju tahad ikkagi Hi-Tech toodet :huh: .Seekord olen KaruTec-iga 100% nõus-kodusnokitsejale parim saadaolev võimalus! Ise olen söövitamisel kasutanud kemikaali mille segasin kokku 1L H2O2 ja 200-250 ml. HCL-toimib päris hästi: rekord:u. 2+ minutit 70 mikronilisele kihile.(Plaat oli 260*390 mm)
                  Aga ikkagi-jõudu Sulle
                  -superradical-

Comment

heakyll... ei eiole mõtet siin heietada kuidas keegi kunagi trykiplaati teinud on
                    kuna tegemist ei ole plaadiga kuhu elektroonika komponente lihtsalt peale joodetakse vaid kõrgsageduslike elementidega mis koosneb hulgast väikestest ja peenetest geometrilistest kujunditest siis ei tule nende käsitsi pealekandmine kõnealla.-see aeg ja vaev lihtsalt ei tasu ennast ära-rääkimatta täpsusest.
                    siit otsisn ikka natuke infot nende kohta kes asju natuke tehnoloogilisemalt teevad või toodavad

Comment

suudan teha plaate täpsusega 0,15mm radade vahe ja ka raja laius
                      fotosyntees meetod
                      300x300 yhepoolne?
                      kas ka miskid augud v6i ainult SMD komponendid?
                      lakitud 300x300 on Sul endal olemas v6i hangid selle ise?

parimat
                      viirus
                      hrrp://www.dialab.ee

Comment

Tehnoloogilisemalt? :unsure: Huvitav kes jõuavad kõige esimestena uutele sagedustele? :huh: Kas mitte amatöörkonstruktorid, kes põlve peal nokitsevad-teadmisi vaja! No seda ei ole mõtet arutada jah, et kes kuidas teeb, aga kui ei sobi siis !tuleb! tellida.
                        Selle kohta arvan, et kui ei viitsita isegi proovida, siis jätaks mina asja sinnapaika ja teeksin midagi meelepärasemat! Veel: mis sagedused need on? Sajad GHz-d?
                        :Sorry kui kedagi solvab see postitus
                        -superradical-

Comment

Kas laserprinteriga välja prinditud joonise tekstoliidile kandmise võimalust pole võimalik proovida?
                          -superradical-

Comment

ahjaa 1,55mm lakitud 35mikrot vaske plaat yhepoolne 400x600 maksab ise juba: Vasetatud plaadid
                            • Epoxy lam. P20 400x600 (481) Inglise keeles
                            Tarneaeg 3-5 päeva

10 30
                            1021.00 937.90
                            1187.10

sellised lood
                            seega teema on vist ammendatud

parimat
                            viirus
                            hrrp://www.dialab.ee

Comment

OT: Igasugustest trükiplaadi valmistamise meetoditest olen kuulnud, aga vot fotosünteesi meetod on küll minu jaoks uudne. Viimati kohtasin sellist mõistet bioloogiaõpikus.

Fotoemulsiooni meetod siis ilmselt? Või kui kellegil täpsem mõiste välja pakkuda, siis andke tulla muidugi.

Comment

Working...
                              X