Hei. Olen elektroonikas suht v6hik ja sellest ka v6ib-olla minu ebapadev sooviavaldus, aga oleks vaja sellise muunduri skeemi mis muudaks valvekaamerast tuleva signaali detsimeeter lainealasse. Yhes6naga praegu naen telekast turvakaamera pilti kui litsun puldilt nuppu AV. Vaja oleks aga nii, et ma saaks teleka detsimeeter kanalile asja salvestada ja litsudes kodus suvalise teleka tagant naiteks nuppu 5 ja 6uest pilt olemas yks k6ik siis millisest telekast kodus. Saate akki aidata.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
konverter vms.
Collapse
X
-
Liiga paljut ei tasu loota, sest sinu turvakaamera pildid ronivad ka naabrimehe telekasse, eriti kui tihedas asustuses elad. Keegi ei keela arvutimängu või videomaki modulaatorit turvakaamerale taha monteerida, kui aga selle saateulatust üritad mingi antenniga/võimendiga suurendada, siis sideamet võib selle eest karmi märkuse teha.
Inimesi ka igasuguseid, mõnel täiesti kama, tuleb telekast F1 või sinu valvatav auto, mõni salvestab sinu kaamera pildi omale lindile ja siis saadab 'normaalse' pildi sulle tagasi, ise samal ajal autost makki lahti kangutades...mõni helistab politseisse ja teatab, et igal kanalil on mingi krdi auto....
Nali naljaks, võibolla õigem kasutada 2,4GHz töötavat videolinki, mis täiesti seaduslik ja väikese vahemaa puhul üsna efektiivne.
Comment
-
Mängukonsoolide kohta ei oska ise mitte midagi õelda, aga hakasin mõtlema, et kõige lihtsamalt saaks asja lahendada, mõne videomakiga. Selliseid vanemaid videomakke, millel mehaanika osa läbi, peaks vedelema küllalt, mul endalgi seisab üks, mida enam remontida mõtet pole, aga sellega mul omad plaanid. Kui leiad kusagilt mõne poolkatkise videomaki, siis jääb üle ainult kaamera juhe videomak scart, või av sisendisse panna, antenni juhe videomakki ja videomakist kaabel telekasse, ainult muidugi jälle üks kolakas kapi peal juures. Kui aga teha näiteks mängukonsoolist mingi "muundur" siis sellisel juhul hakkavad kindlasti antenni ja mängukonsooli signaalid üksteist segama ja minu kogemuste puhul pole ka poes müüdavatest filtritest eriti abi, ikka jääb pilt mingil määral sahisema.
Comment
Comment