Üritan teha ühte saatjat. http://www.hot.ee/royalclub/Lutikad.htm Seda esimest. Panin kõik skeemi järgi kokku kuid ei taha tööle hakata. Äkki keegi viskaks skeemile pilgu peale ja ütleks kas see on õieti joonistatud. Kas pool omab väga suurt tähtsust, sest keerud ja antenni asetsus võib natuke erinev olla. Kus sellel asuvad E, B, ja C.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Probleem skeemiga???
Collapse
X
-
Tranzi jalgade tähistuse saad datasheet`ilt,kui võtad vaevaks tranzi nime googlisse toxida.Kui sa juba tranzi jalgade kohta küsisid,siis ei saa vist täie kindlusega väita,et panid skeemi õigesti kokku.Aga pool tee kindlasti võimalikult täpselt,muidu on jah nii,nagu inzz mainis,et töötab,aga tont teab,mis sagedusel.Kui proovid,siis mina paneks mikrofoni asemele mingi heliallika väljundi.Näiteks helikaardi.Siis väntad raadioga terve FM-sagedusala läbi.Muudad väheke saatja sagedust ja väntad jälle raadiot.Sedasi nii kaua,kuni oma saatja kuulda on.Arvatavasti hirmsa ragina ja moonutustega.Aga ka sellest saab üle,kui nii kaugele oled jõudnud.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Muudad pooli keerdude vahelist kaugust -> muutub induktiivsus (ja mahtuvus kaasa) => muutub saatja sagedus.
Sagudeus ujub ka siis, kui paned käe (vähem) või metallkruvika (rohkem) pooli juurde. Varjekarbi ümber tinutamine muudab samuti sagedust.
Kõrgsagedusskeemi trikid!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment