Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem skeemiga???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem skeemiga???

Üritan teha ühte saatjat. http://www.hot.ee/royalclub/Lutikad.htm Seda esimest. Panin kõik skeemi järgi kokku kuid ei taha tööle hakata. Äkki keegi viskaks skeemile pilgu peale ja ütleks kas see on õieti joonistatud. Kas pool omab väga suurt tähtsust, sest keerud ja antenni asetsus võib natuke erinev olla. Kus sellel asuvad E, B, ja C.
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Pool on ikka suht oluline see paneb koos C1-ga paika saatja sageduse. Ja kui ta ka töötab siis kusagil suvalisel sagedusel. Püüa ikka õige pool meisterdada
    Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

Tranzi jalgade tähistuse saad datasheet`ilt,kui võtad vaevaks tranzi nime googlisse toxida.Kui sa juba tranzi jalgade kohta küsisid,siis ei saa vist täie kindlusega väita,et panid skeemi õigesti kokku.Aga pool tee kindlasti võimalikult täpselt,muidu on jah nii,nagu inzz mainis,et töötab,aga tont teab,mis sagedusel.Kui proovid,siis mina paneks mikrofoni asemele mingi heliallika väljundi.Näiteks helikaardi.Siis väntad raadioga terve FM-sagedusala läbi.Muudad väheke saatja sagedust ja väntad jälle raadiot.Sedasi nii kaua,kuni oma saatja kuulda on.Arvatavasti hirmsa ragina ja moonutustega.Aga ka sellest saab üle,kui nii kaugele oled jõudnud.
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Nende ühetransisaatjate häda ongi selles et nad ei taha käia. Antenn on sel skeemil koormuseks. Juba antenni pikkus muudab selle generaatori sagedust. Samuti ei ole sinna võimalik ossi peaaegu kuhugi ühendada.

Comment

Sain asja nüüd korralikulttööle. Kui aga muudan poolide vahesid saadab aegajalt suvalisi raadio jaamu. Millest see võiks tingitud olla??

Comment

Muudad pooli keerdude vahelist kaugust -> muutub induktiivsus (ja mahtuvus kaasa) => muutub saatja sagedus.
            Sagudeus ujub ka siis, kui paned käe (vähem) või metallkruvika (rohkem) pooli juurde. Varjekarbi ümber tinutamine muudab samuti sagedust.
            Kõrgsagedusskeemi trikid!
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Olen kuulnud, et sageduse reguleerimiseks on olemas mingid erilised kruvikad,mis kondeka mahtuvust ei muuda. Kas keegi teab kuidas sellist teha või kust saada.

Comment

Kindlasti poes müüakse mittemetallist reguleerimiskruvikaid, aga viili ise puidust või plastpulgast.
                Head susserdamist !

Comment

Ma arvan et seepuit japlastik murdub kergelt ära.

Comment

Omal oli pleksist pulk ja töötas aastaid!
                    Head susserdamist !

Comment

Working...
                    X