oleks tarvis kassetmaki helipeade demagneetijat, või head nõu selle valmistamisel.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Demahneetimispool
Collapse
X
-
Selline, millega kassetika helipeale ilma makki lahti lammutamata ligi saab
Ehk hästi väljavenitatud südamikuga poolik trafo
Kunagi ammu sai eksperimendi korras helipea püsimagnetiga magnetiseeritud ja ega ma helist suurt aru küll ei saanud, kas on magneetunud või värskelt demagnetiseeritud. Võib-olla oli viga minus või minu kuulmises.
Kalju - kui protseduuri tehtud saad, anna palun teada, kuidas tulemus oli.
Comment
-
keerutan teda praegu käes, kõige rohkem sarnaneb ta tordilusikaga, või siis kingalusikaga. ots on selliselt kunstipäraselt kõver, et mugavalt helipea juurde pääseda. täitsa mugavalt istub käes.veel on temas plõksuga nupp ja punane valgusdiood. ja juhe muidugi taga.nimeks on asjandusel RMG-1(lugeda vene tähtedes)
Comment
-
Ega ta polegi nii imeriist, teeb töö ära küll kui küsimus on ainult helipeas paar korda olen ka kasutanud, kuid eelistan samuti suurt pooli, mis on tehtud i plekkidest ja kui sellega üle käid on asi lahendatud. vanasti sai sellega koopide kallal käidud juba 0.5m kauguselt annab elumärki, kuid üle 30sek. ei kannata võrgus hoida kuumaks läheb ja ampri lõhna tuleb.Eks see väike helipeale aitab küll. Tehase toode , vene inimese tehtud ilus väike ja soliidne tükk teine, kui üpris kasutu profi vaatenurgast.
Comment
Comment