Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas leidub sellist vahendit...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas leidub sellist vahendit...

... millega oleks võimalik tuvastada, kuhu ja kuidas lippab seina sees voolu all olev juhe?
    Likvideerisin pistiku ja kena oleks seina lahtiraiumata juhe kätte saada aga harupesa nagu polekski Mingil juhul ei tahaks kaablit lihtsalt seina jätta - pikem teema

Enamusel elektrikutel on selline indikaator mis juhtmega kontakti ei vaja selleks ,et näidata kas juhe on toite all või ei .kui juhtmel on koormus taga näitab paremini isegi läbi seina.
    Hirmsasti tahaks teada?

Comment

isegi ~5cm sügavuselt?

Comment

See poes olev pliiatsi moodi näitab seina sees halvasti. olen kasutanud punast klambripüstoli moodi asja sellistel puhkudel. Viimasega saab otsida nii metalli(rauda ) kui kaa elektrivälja järgi juhet välja ajada. Harukarpi ei pruugu sa seetõttu leida kui seal kaane asemek paberitropp sees ning kipsi täis topitud. Väga levinud veneaja lõpu stiil:

Comment

mõnel võib see klammerdaja moodi asi mitte töötada kuna mul on näiteks seina konstruktsiooni tugevdamiseks pandud teras võred, nii et ta hakkab ka nagu seda võtma kui mingi metall ese
          noh mõistate küll mu lolli juttu :P

Comment

Armatuuriga probleeme tulla ei tohiks, samuti pole ilmselt probleemi harukarbiga - vaja ainult matsu jagada, kust kaablid kulgevad ja kus kokku saavad.

Oskab keegi öelda, kas kusagil mingi raha eest toda klambripüstolisarnast varianti rentida saab? Äärmisel juhul kasvõi koos elektrikuga, kui muud üle ei jää...

Comment

Poest saab osta ta töötab ka ilma elektrikuta patareid on vaja. Ei mäleta mitu raha ta maksis. Muretsed ära hakkad teistele teenust pakkuma.

Comment

Mina olen kasutanud mingit kruvikeeraja moodi asja, võtab päris hästi.
                transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Mina olen kasutanud mingit kruvikeeraja moodi asja, võtab päris hästi.
                  Süvenesid sa ikka teemasse? Too kruvikeeraja-indikaator on abiks ainult pistikupesas/lahtises juhtmeotsas voolu tuvastamisel aga mitte 5cm sügavuses seinas voolu all oleva juhtme otsimisel. Välja arvatud muidugi juhul, kui sa seda kruvikeerajat süstemaatiliselt seina ei löö, et kogemata juhet tabada :-X

Comment

Ma olen ka kasutanud üht kruvikeeraja moodi asjandust ja töötas! 2:Jumbu Peale selle lambikesega indikaatori on veel olemas igasugu isevärki testreid mis sarnanevad kruvikale.
                    Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

See kruvikeeraja võttis mul ikka läbi seina sellel olid mingid patareid kah sees ja mingi trükkplaadi peale tehtud jama, pole lähemalt uurinud.

Comment

aadressil http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circuits...ts/Misc/emf.htm
                        peaks vist midagi taolist olema.
                        ehh... andrjusa

Comment

Varsti peaks Tevalosse jõudma müügile kontaktivaba pingedetektor Wavetek-Metermanilt. Hinnaklass peaks jääma paarisaja krooni ringi.
                          http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...rman/vt201.html

Comment

Hea asi

Comment

Umbes sellise tegin endale kooliajal vaja ühte väljakat, tavalist transsi,kahte kellapatareid , LED-i ning lülitit, et patarei tühjaks ei läheks. Tundlikkus sõltub väljaka võre külge ühendatud elektroodi (plaadikese) suurusest. Ta ei piiksu aga muidu näitab. Pinge all juhet näitab 3cm ning koormuse all juhet 7cm sügavuselt.

Comment

Working...
                              X