Loomulikult on asi niisama pusimiseks huvitav, praktiline kasu on kogemuste omandamine. Lukuvõtmeks ei sobi ID-kaart pea üldse, vähemalt nii, nagu ta on.
Oma koodi lubati mul üles panna mõne aja pärast aga seni võin soovitada lugeda epanorama linkidelt leiduvat smart-cardi suhtluse kirjeldust, id.ee käsustikku ja natca katsetada.
Värk on selles, et kaardile peab saatma käsu alguse (esiteks ootame muidugi ATR-i ja kuuma ATR-i ära!
ja siis ootama esimese baidi kordust. Alles peale seda võib saata käsu edasise osa. Vastasel juhul saadab kaart meid pikalt 
Kui kirjeldust hoolega lugeda, võib märgata, et just nii kästigi teha.
Õppimiseks kirjeldus ei sobi üldse mitte
Lisaks ei klapi mõned id.ee lehe käsukoodid reaalse eluga. S.t. klapivad aga tuleb paar baiti veel saata... Seletatav sellega, et nemad kirjeldavad käske kaardilugejale (ja siis on kõik õige!
, lugeja, va vastik molkus aga teab rohkem ja paneb juurde. Õnneks oli selline olukord täheldatav vaid ühe käsu puhul.
Sry selline salatsemine, annaks hea meelega kommenteeritud koodi aga hetkel ei tohi. Meest sõnast...
MUUDETUD: on selline tore proge Visul Basicus (vabavara!
nagu see.
Mul oli temast 1-jagu kasu. Suhtleb kaardilugejaga, sisestad id.ee lehel toodud käsu ja saad kaardilt vastuse.
Oma koodi lubati mul üles panna mõne aja pärast aga seni võin soovitada lugeda epanorama linkidelt leiduvat smart-cardi suhtluse kirjeldust, id.ee käsustikku ja natca katsetada.
Värk on selles, et kaardile peab saatma käsu alguse (esiteks ootame muidugi ATR-i ja kuuma ATR-i ära!

Kui kirjeldust hoolega lugeda, võib märgata, et just nii kästigi teha.
Õppimiseks kirjeldus ei sobi üldse mitte

Lisaks ei klapi mõned id.ee lehe käsukoodid reaalse eluga. S.t. klapivad aga tuleb paar baiti veel saata... Seletatav sellega, et nemad kirjeldavad käske kaardilugejale (ja siis on kõik õige!

Sry selline salatsemine, annaks hea meelega kommenteeritud koodi aga hetkel ei tohi. Meest sõnast...
MUUDETUD: on selline tore proge Visul Basicus (vabavara!

Mul oli temast 1-jagu kasu. Suhtleb kaardilugejaga, sisestad id.ee lehel toodud käsu ja saad kaardilt vastuse.
Comment