Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Adapter?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Adapter?

Mu ruuter kasutab järgmist adapterit:

9V, 1000mA

Asi on rivist väljas ja ei anna enam midagi välja. Kust kohast võiksin leida uue adaptri? Kas need milliamprid on väga tähtsad, et kas näiteks väiksemat või suuremat tohib panna?

Huh... jama kui palju. Käisin siis tevalost läbi ja sain adapteri. Jama juba selles, et saan otsi panna mõlemat pidi... ei saa aru kuidas pidi õige on... teine jama veel see, et ei tea isegi mille järgi panna

http://www.chronos.com.tw/products/adsl/br...r/broadband.htm

selline ruuter on ja sinna käib pulk ots ja ei tea kumb tal + ja kumb - on :S

Äkki keegi oskab mul natukenegi jamast välja saada?

Comment

Njah, raske probleem.

Tootjatel need otsad tavaliselt nii ja naa. Kas seadme tagaküljel pole kirjas ?
      Kas vana adapter on alles. Testriga uurid välja, kumb ots läheb filterkonde plussi külge.
      Teine võimalus on ruuter lahti kakkuda ja vaadata kumb ots läheb maa külge - see tavaliselt miinus - kuid kes teab :P harilikult saab ka lüütide järgi vaadata..
      Kolmas võimalus - otsid teise venna, kel samasugune ruuter, las mõõdab üle.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ruuteri kiskusin juba lahti...

seal oli kaheskohas plaadile märgitud "+" Üritasin siis vaadata, et kas ma jõuan mööda radu sinna aga ei ole eriti elektroonika mees. Ega ma muidu sellise asjaga probleemi tekiks.

Üldiselt peaks + olema see varras mis pistikule sisse jookseb. ehk see keskmine siis. Oleks juba pool võitu kui saaksin teada, et kuidas adapter panna. Eks peab siis ära ootama kui isa koju tuleb ja testri annab. Siis mõõdan adaptrist, et kust tuleb + ja kust -.

Comment

Plussi pidi vaevalt, et kuskile jõuad. Hakka parem pesa poolt minema. Seal peaks tulema toitelüüt, millel on kindlasti polaarsus peal ja seega asi käes. Võib-olla on üldse sisendis sild ja siis pole vahet, siis on asi vahelduvvoolu jaoks tehtud. Kui hätta jääd, siis ürita natuke toite sisendipoolset otsa maha joonistada (koos komponentide tähistustega) ja siis pane pilt meile siia üles.

Comment

oh mind... tegemist on AC adaptriga millel on vahelduvool?! :lol:

Comment

kas tal siis nelja dioodi ja kondekat sees polnudki?

9v ja 1000mA tähendab seda, et amprise koormuse korral peab väljuv pinge olema 9v

Comment

Originally posted by erik@Dec 6 2004, 17:32
                ruuteri kiskusin juba lahti... ... Eks peab siis ära ootama kui isa koju tuleb ja testri annab. Siis mõõdan adaptrist, et kust tuleb + ja kust -.
                Tõenäoliselt kõige õigem otsus, kiiret pole ju kuhugi!

Comment

Working...
                X