Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kondekas trafo asemele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kondekas trafo asemele

Olen senisest raamatuinfost nii aru saanud:
    tavaline stabilisaatorita ja pinge regullimiseta alaldi. Trafo asemel kondekas.
    Kuid-eri koormusvoolude puhul sama toitepinge juures peaks kondeka mahtuvus erinev olema. Kas siis sellepärast ei taheta igasse alaldisse kondesid sokutada?
    Endal on tõsine tahtmine kondekas pista mobiili autolaadijate adapterisse, mida kasutatakse nende laadijate võrkuühendamiseks. Trafod viskasid üle-originaalil tuli juhe lahti nii, et tagasi joota ei anna ja teine hakkas ühel päeval jõhkralt põrisema (mitte et vigane oleks, pinged korras, ta ei kuumene, aga see mürin häirib ja ei julge trafot laiali kiskuda).
    Aga ma ei usu, et kõik autolaadijad sama suurusega voolu vajavad-mul hetkel küll kasutuses vaid üks Nokia oma, aga äkki tuleb teisigi?
    Nii et kas on mõtet kondet sisse panna või tuleb ikkagi trafot kasutada?

kui oma elunatukesest vähegi hoolid, siis pane trahvo.kondekat saab vahelduvpinge vähendamiseks kasutada siis kui koormusvool on küllaltki väike,ütleme et alla 10mA. mida suurem on vool, seda suuremat mahtuvust tuleb kasutada ja gabariidid lähevad liiga suureks.trahvo eeliseks on see, et ta eraldab su elektrijaamast ja hooletust karistatakse ainult kerge ehmatusega.

Comment

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?I...90&filterID=512
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
      X