Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Voolu mõõtmine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Voolu mõõtmine

Sooviks teada, et kuidas see voolu mõõtmine testriga ikkagi siis käib. Mul ei tahtnud hästi välja tulla, kuna hakkas sädemeid lööma B)

ega sa seinakontaktist elektrikilbi lühisvoolu mõõtnud?

Comment

ega sa äkki vooluallikaga paralleelselt seda teinud? [kunagi aastate eest sai nii auto akut digitestriga proovitud Moraal: Mõõdetakse järjestikuselt tarbijaga.]

Comment

Ampermeeter käib ahelasse ikka jadamisi.
        Kusjuures tugeva voolu korral võib sädemeid välja lüüa küll. Seepärast ühenda ennem ära ja siis lülita vool sisse.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

digitestril kiputakse unustama juhe ümber tõsta 10A pesasse - siis firewerk kiire tulema

Comment

Originally posted by arvo@Dec 16 2004, 15:33
            digitestril kiputakse unustama juhe ümber tõsta 10A pesasse - siis firewerk kiire tulema
            Kuidasmoodi saab pingesisendist tulla iutulestik ???
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

pingesisendist?? :huh:
              testrist ikka ma pakun :lol:

Comment

Originally posted by Elektrik@Dec 16 2004, 16:00
                pingesisendist?? :huh:
                testrist ikka ma pakun :lol:
                Testri pingesisendist.

Ei tule sealt testrist kah midagi kui voolu asemel pinget mõõdad...sisetakistus on suur lihtsalt..
                Kui pinge asemel voolu, siis on juba teine jutt.

Comment

Working...
                X