Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

toite lahtisidestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

toite lahtisidestamine

Hi.

Vaja paari jupi toide lahti sidestada, kuna jupid pelgavad staatikat. Kuidas oleks parim moodus seda teha. Pinge mis sisse tuleb on 12v ja jupid tahavad 5v. Kõik sisendid-väljundid plaanis optronitega lahti sidestada, nüüd oleks kuidagi toide vaja ka lahutada. Ideid?

Ahjaa jupid siis pic ja exo3 s.t. tarbimine on väike.

Kas takistist ja kondest ei piisa?Või 5V stabikakivi?5V poolele siis elektrolüütkondega paralleelselt veel mingi 0,1 mF ka vastu maad.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Telli omale Tevalost vastavalt pingetele DC-DC converter, mul on omal selline, mis teeb testrile toiteks 12 Volti ja on galvaaniliselt lahti sidestatud. Maxis mingi 175 raha
      Head susserdamist !

Comment

Minu arvates on variandid:
        - 2 eraldi toitekat (patareid?)
        - 1 toitetrafo 2 sõltumatu sekundaarmähise, alaldi jms.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Lisan vaid niipalju,et kui Sul on tegu digitehnikaga,siis lahtisidestus käib kahte "paralleelset" rada pidi:
          toide on läbi impulss-toitemuundi lahti sidestatud,Sisendid-väljundid läbi kiirete optronpaaride.Nende valik on nii Tevalos/Elfas küllaltki lai.

Comment

Pane SG 3525-le trafo väljundisse. Sekundaari alaldatud pinge võid lihtsalt 5V stabikakiviga stabiliseerida. Muidugi kui tahtmist on saab ka optroni kaudu kivi ennast juhtida ja niimoodi pinge stabiliseerida.

Comment

Tänud vihjete eest. Hannesele - just see mul plaanis ongi, optronid on olemas, toide on veel vaja lahti sidestada. Homme uurin tevalost, mida alalisvoolule ( 12v -> 5v ) pakutakse.

Comment

Vanade kohalike käest olen õppind lihtsa valemi:ära enne midagi uut ehita ,kui pole uurinud,kas vanu,olemasolevaid
                asju ,ei saa ära kasutada,ümber ehitada vms.See kehtib muidugi peaaegu universaalseltma vajaliku toite leiad igast aegunud arvutist-kõik nad on igast "asjast" lahti sidestatud.Mida kiiremat"relva" ehitad,siis seda kiirem peab Sinu optronpaar,mis ühendab sisendeid/mõtlejat ja
                mõtlejat/väljundeid ühendama.Nii,et toiteid saab osta,iseasi,kuidas lahendadI/O veaprobleemi,mis tekib ajnihkest :sisendoptronpaar-mõistus-väljundoptronpaar-täitur(näit.relee reaktsiooniiaeg)).

Comment

Ma kasutan küll põhitoiteks arvutitoiteblokki, aga selle 5 te volti ma kasutada ei saa/taha. Nimelt peab olema seadet võimalik toita ka autoaku pealt. Sellest ka sellise jupi otsimine. Lisaks veel on ju arvuti toiteblokis 5 -e ja 12 voldi massid ühendatud (põhimõtteliselt peaks neid saama lahutada, aga lihtne see ilmselt pole). Usun, et minu rakenduses optronite kiirus ei ole probleemiks. Või kui, siis ainult pici serial otste lahtisidumisel max232 -st.

Comment

Tänud vihjete eest. Hannesele - just see mul plaanis ongi, optronid on olemas, toide on veel vaja lahti sidestada. Homme uurin tevalost, mida alalisvoolule ( 12v -> 5v ) pakutakse.
                    Nüüd veel tarbitav vool ja ongi lähteandmed olemas, sealt saab DC-DC muundeid tellida päris laias valikus.
                    Head susserdamist !

Comment

Nüüd veel tarbitav vool ja ongi lähteandmed olemas, sealt saab DC-DC muundeid tellida päris laias valikus.
                      Tarbitav vool peaks jääma alla 100 milliampri.

Comment

INVERTER TMA1205S
                        näiteks, peaks sobima
                        Head susserdamist !

Comment

Working...
                        X