Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Milline tolmuimeja?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline tolmuimeja?

See läheb küll natuke teemast välja aga on tekkinud vajadus uue tolmuimeja järele. Ehk siin foorumis on mõni inimene,kes tolmuimejatest natuke rohkem teab (on ehk tegelenud nende hooldusega)?
    Silma on jäänud sellised tolmuimejad nagu:

Philips FC9017
    Philips FC9023
    Bosch BSG 82001

Imemisõimsuse poolest on Bosch oma 400 W teistest üle. Philipsitel imemisvõimsus 380 W aga Philipsid tarbivad ise max 1800 W ja Bosch 2000 W.
    Kahjuks pole Philipsite kohta netist ühtegi asjalikku lehekülge ega testi leidnud!

Oskab keegi soovitada, milline neist tolmuimejatest oleks mõttekas osta? Kas Bosch oleks tark valik (ise kaldusk hetkel nagu Bosch-i poole)?
    20+ aastat elfafoorumis

tolmu imevad nad kõik.osta see, millel on kõige mugavam vaibapuhastusotsik.otsikust oleneb palju rohkem kui imemisvõimsusest.

Comment

Kindlasti tasub uurida ka tolmuimeja filtrisüsteemi ehk seda, kuidas sisseimetud õhku enne väljastamist puhastatakse! On ütlemata ebameeldiv kui pärast tolmuimejaga töötamist tuleb ruumi tuulutada, et sealne õhk oleks taas normaalselt 'lõhnata'.

Comment

Mina rõhuks ka sellele tolmulõhnale. Jama on kui kott haisema hakkab. Mina tegin valiku kunagi philipsile ja ei kahetse. Tuttavatel, lähedastel on praeguseks kõik teised noname firmad (tegelt mis noname,severin jne) ära surnud. Kellel on lakanud töötamas, kellel põleb lüliti maha ja kellel töötab aga ei ime. Veel mis mulle enda masina juures meeldib on see, et saan kasutada riidest kotti, minuarust on parema imemisega, kotti on võimalik pesta ning mis tähtsaim, odavaim variant. Mul koer, kes ajab karvu ja paberkotte läheks nagu leiba.
        Teeksin valiku philipsile. MIs veel. Pole tänapäevaseid masinaid lahti võtnud aga vene masinatel oli alumiinium turbiinid sees. Kui need olid väiksed siis ei funganud hästi. Seega eeldan, et suured masinad pole tehtud mitte selle suured, et nad on kehvasti diainitud või kavandatud vaid neis on kasutatud suuri turbiine, mis tagavad madalamad pöörded sma imemisvõimsuse jures, see aga tähendab mootorile paremaid töötingimusi ja pikemat eluiga. No siin võiks juurutada veel aga mina olen oma sõna öelnud. Kindlasti arvesta ikka seda, et ise pead otsuse vastuvõtma ja selliselt, et süda ikka rahule jääks.

Comment

vaata seda ka

Comment

Tarvikutele tasub enne ostmist kindlasti mõelda (voolikud ka). Ühte on odavam osta, teist odavam pidada.

Kuna imevad nad kõik hoolega, siis valiksin vaiksema "pilli".
            Mõnedel mitmed pöörete valikud.

Comment

Eelistaks ka selliseid, millel head filtrid, võimsust reguleeritakse nupust keerates/lükates (sümistorregulaator), mitte vooliku peal klappi avades, ja käib vaikselt. Endal oli kunagi üks TEC. Imes hästi aga vile meenutas reaktiivlennuki turbiini. Majast jupp maad eemal oli veel kuulda.
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Electrolux, kallis aga vastupidav ning vaikne.
                Kolakoguja

Comment

Ilmselt see viimane sõltub mudelist. Minu electroloks lärmas nagu ratta peal. Kasu oli asjast vähe. Hilisem Siemens on märksa parem ses müttes.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Isiklikult oman Kärcher`t.
                    Miks - sest tolmukott on suur (18 liitrit), laisa inimese asi
                    Olen rahul.
                    Tutvumiseks
                    http://www.karcher.de/de/Produkte/Privat/I...ockensauger.htm

Comment

kärcher toodab rohkem sellist tehnikat mis pole mitte koju mõeldud, vaid kuskile kontorisse, ehl ühesõnaga sellist tööstustehnikat - vastupidavamad, suurema imemisvõimsusega jne. sest ma võib julgelt öelda et 1kW mootoriga kärcher mis isal töö juures (ja vahepeal ka kodus ehitusel abiks oli) on kõvasti suurema imemisvõimsusega kui 1.8 kW philips mis endal kodus. tööpõhimõte teine. aga miinusteks suur hind, ja mõneti ka suur suurus. ta ongi toodetud et ta oleks peaasi et vastupidav...

Comment

Muide - Kärcher on vist ainuke firma, kes oma tolmuimejate iseloomustamiseks kasutab tekitatava hõrenduse (vaakumi) mõistet ja mõõdab seda rõhuühikutes.

Ülejäänute puhul räägitakse mingist müstilisest imemisvõimsusest (pidi küll olemas olema ka spetsiaalne mõõtemetoodika?), minul tuleb aga kohe tahtmatult meelde audiotehnikaga seotud PMPO võimsus

Comment

Omal EIO oma 8 aastat varsti vastu pidanud. Selle aja sees 2 remonti läbi elanud (pahteldamine ja põranda ülesvõtmine ning kogu selle tolmu imemine) ja puha. Ainuke probleem senini olnud otsiku lagunemine. Kui peaks uue isendi vaatama siis kindlasti EIO.

Comment

Working...
                          X