Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

gaaskolb vs. elektrikolb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

gaaskolb vs. elektrikolb

Küsin siis siin targemate onude ja tädide käest, et mis on gaaskolvil paremat \ halvemat elektrikolviga võrreldes?

kuigi ise ka alles päris loll, siis seda tean.et gaasikolviga saab saavutada kõrgemaid temperatuure ja saab kasutada kohtades, kus pole elektrit.
    tel 53729764

Comment

selle peale tulin isegi. Aga tahaks teada just, et mis eelised\vead tal veel on...

Comment

pole tal eelisi ega vigu.igapäevases elektroonikas oleks ta viimaseks hädaabinõuks.aga kui armastad külmas pimedas garaazis autoelektroonikat sättida, siis eelised on ilmsed-elektrit pole tarvis ja jämedaid juhtmeid saab suhteliselt edukalt kokku joota.

Comment

Gaaskolb siis nagu leeklamp, bensiini asemel gaas.

Comment

Koht, kus hakkad gaasikolvist puudust tundma on seal kuhu on 220V suht tülikas vedada. Katusele näiteks antennipanemisel.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Gaaskolb siis nagu leeklamp, bensiini asemel gaas.
              Mitte päris. Leeklambil pole otsikut. Kuigi, jah, mõnel kolvil saab ka "fööni" otsiku panna, et termokahanevat rüüži kärsatada või kuuma õhuga joota.
              Minu meelest asjal mõte ainult siis, kui tihti vaja ronida kohtadesse, kuhu elektri vedamine tülikas. Eriti, kui vaja joota ainult paar otsa. Ja pärast peab teist jahutama. Kate küll vastu otsa ei puutu, kuid mina küll ei riski kohe taskusse/kohvrisse torgata - liiga palju sooja õhkab. Äkki sulab känkrasse või kõrvetab miskit ära.
              Laua taga pruukimiseks kallis mänguasi.
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Offtopic: bloody-orc: zone serverist ei saa avatare otse linkida. Kõigil teistel, kes seda pilti pole kunagi otse vaadanud, ei näita seda. Pane oma avatar kuskile, kust saaks linkida, näiteks hot'i serverisse.

Comment

SMD vidinaid on gaasiga mõnusam plaadilt eemaldada ja peale joota.

Comment

Kas kellegil on kogemusi sellise pisikese gaasipõletiga mis sarnaneb oma suuruselt pliiatsile, täidetakse tulemasingaasiga. Soomes maksid 1 EUR ehk on neid Eestiski.

Ons kellegil kogemusi, tasub osta või ei???

Comment

kas see äkki tulemasin ei ole we ( suitsu süütamiseks) ?

Comment

Originally posted by Mudelist@Dec 27 2004, 13:21
                        kas see äkki tulemasin ei ole we ( suitsu süütamiseks) ?
                        Ei ole, ta on ikka jootmiseks, sest tal on lausa pisike põleti olemas. Kahju krt, et sealt ära ei ostnud, eur oli aind ju. Loll olin!

Comment

sama ?
                          http://www.handymann.ee/cart/view_product....OOTEKOLB&page=1

Comment

kindlasti hea asi,ainult et elektroonikas on talle raske kasutust leida.

Comment

Originally posted by pic@Dec 27 2004, 16:23
                              sama ?

Nemad nimetavad sellist gaasipõletit jootekolviks, mul on ka selline ja olen ka jootmisel kasutanud, kuid siiski ei nimetaks seda jootekolviks. Olen näinud ka gaasiga köetavat jootekolbi, ehk sellise kohta küsitud...
                              Elektroonika töötab suitsu baasil.
                              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                              X