Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

gaaskolb vs. elektrikolb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Praktiliselt identne riist on ka mul olemas. Minu isendil oli küll 1300 kraadi max temperatuur märgitud. Ei tea, kust sellel siin see 400 võetud on? Hädapärast sai isegi takistustraadile vasktraadist koivad vasega otsa joota, kui mõnes võimus olid emittertakid aurustunud näiteks. Naaatukene peaks siiski võimsam olema - kui oli jämedam traat, siis jäi joodiselatt traadi külge kinni ja jokk - võhm otsas. Lõika lahti, kui tahad .
    Kui plaadist pole kahju, siis saab ka mõne massiivsema vidina sellega maha joota.
    Üldiselt kole palju kuumust kole väikesele pindalale. Ja enam ei taha hästi põleda, vist hakkab düüs umbe minema ning paari päevaga saab ise tühjaks. Seega võiks ka nii öelda, et ülalt otsast ei vea ja alt otsast ei pea... Ilmselt viga minus - üritasin sellega tööd teha. Eks ta ole üks hinda väärt riist.
    Sarnaseid riistu olen ka suuremaid näinud. Silma järgi paarisaja ml ballooniga. Sellega sai ikka tööd ka teha, mitte põhiliselt vanduda.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Sama riist jah!
      Selge, ülevaade olemas. Jään ikka vana hea N-Liidu ajast valmistatud suure gaasipõleti juurde. Sel ikka võimu ka, paarkorda ikka akudele uued klemmidki peale valmistatud.

Comment

Working...
      X