Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

toiteplokk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

toiteplokk

Kas kuskil netis ei ole sellise toiteka skeemi, millel oleks nupp (keeratav vmt), millest nagu saaks regullida palju ta volte välja annab?
    et oleks vaja nagu et saaks regullida 220V-0V :P
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

nii suure vahega et 220v-0v nüüd küll ple eriti reaalne aga võimalik, kuid siiski mõtetu. Igaljuhul kui on sul näiteks mitme välja võttega trafo siis saad nagu nendest teha sedasi et on mingid kindlad pinged mida saab vahetada ja on ka muidugi teise võimalusi.

Comment

nojah, vast niipalju pole vaja jah et umbes 100V oleks max ja siis mingi 5-0V olex miinimum. Mul vedeleb siin mingi kobakas, kahepoolne trafo kust tuleb p2ris mitu otsa v2lja, aga ma ei tea mida nonde k6igi otstega peale hakata...(et mis ots mis on nagu) ma p6him6tteliselt tean sealt aint m6lemalt poolelt toite otsi
      siiski mingit skeemi oleks vaja.... nii peast ja huupi panna oleks suht m6ttetu
      DeeJay Catass

Comment

Saab küll teha.Siuke asi on võimsusregulaator.Vaata,Tevalo kataloogis on siuke kivi täitsa olemas.Otsi:"dimmer".Päris lihtne skeem teine.Oletan,et tahad ikka vahelduvvoolu reguleerida. Sry,mõtled vist ikkagi alalisvoolu.Sel juhul ka peax asja saama kiviga lahendada.Vaata jällegi Tevalo kataloogist.Pingeregulaatoreid.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Mul tu´ttav müüb toitekat.Estonia 010 trhvo peal tehtud.Saab regullida0-40v*2.Päris suurt voolu pidavat kannatama ja üldse kõva asi.
          muusika on kuulamiseks

Comment

ma tahan ikka ise kokku panna, aga ilma skeemita ei oska kuidagi kokku panna..... ma yldse ainult yhe toiteka olen kunagi kokku pannud, aga to juba ammu lammutatud

aga millise kiviga?
            mul see toitekas m6eldud tegelt selle m6ttega, et kui igast skeeme hakkan kokku panema, siis on hea v6tta sealt toitekas t2pselt seda voolu mida vaja
            DeeJay Catass

Comment

yks kyssa veel: et kuidas ma saan teada trafo juures, et mis otsast mis v2lja tuleb või mis sisse läheb jne. kui mul trafol on (nagu enne öeldud: kahepoolsel) yhel poolel 11 otsa, millest 2 otsa on + ja - otsad, aga ylejäänusid ei tea?
              DeeJay Catass

Comment

Trafol ei ole + ja - otsi-seal jooxeb vahelduvvool.Ja otsad saad teada katsetamisega:kõigepealt mõõda oommeetriga kõik otsad üle.220V otsad peaxid näitama vähemalt 100-oomist takistust.Need pista läbi kaitsme seina ja mõõda voltmeetriga ülejäänud otsad ära.Kui Sul on kahepoolne trafo,nagu Sa vist mainisid,siis 220V mähiseid on 1tk. kummalgi pool ja ära ühendad need nii,et ühe lõpp ühenda kõigepealt teise algusega;need otsad,mis üle jäid,pista seina.Alaldist:Sobivate trafo väljundotste külge käib kõigepealt alaldussild,sinna järgi mingid vähemalt 10 000mF konded voolu silumiseks ja edasi mina soovitan panna lihtsalt mingi reguleeritava väljundpingega regulaatorkivi.See peaks siis ikka voolu taluma 3A kindlasti.Oleneb,mida tahad tulevikus pusima hakata.Kui automakke/võimusid,siis on 3A ehk vähegi.Vaata siia ka:http://www.hot.ee/qwerty009/
                Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
                X