Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

suitsumasina ehitamine.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Originally posted by humax@Dec 23 2004, 23:49
    TO jänes Magan ma ilma Sinu targutamisetagi hästi.Sa uuri hoolikalt päästeteenistuse ja tervisekaitse eeskirju.Ma muretsen ma rohkem nende pärast ,kes hiljem kannatama peavad ja oma tervise eest hoolt kannavad. Selliste seadmete kasutamine on lubatud ainult vastava litsensi alusel, mis on sedmele antud ja mida lubatakse maale tuua.Et Sina midagi garanteerid on pehmelt õeldes plära.Mina ajan juba ammu seebivahuga habet ja ei vaja Sinu kommentaare.Rohkem minu nimele pöördumisega ära vaeva näe :angry: :angry: :angry:
    palun vabandust kui solvasin (polnud minu eesmärk).

    selles suhtes on jutt õige, kui sellega avalikke üritusi jne. teha, siis on tõesti litsensid jne. aga kui oma tarbeks, või noh... vahest sõpraega ikka tuleb koosviibimisi ette, siis on päris lõbus kui selline asi effekti annab koos skänneriga...
    ma ei ole targutanud kusjuures, lihtsalt tahtsin öelda et ma ei tahan teha asja mis ei lähe foorumi reeglitega vastuollu, see on ikkagi elektronikaga seotud, ohutus ON tähtis, ja et mul on kupli all ikka kõik korras.

    Comment


      #32
      :blink: oh issand, minu väike apsakas ainetega, mille isegi oma viga tunnistades ära parandasin leiab ikka suurt järelkaja. Võiks selle nitroglütseiirini jutu lõpetada hakkab juba piinlik oma lolluse pärast.
      S A C
      Siberian Audio Concept

      Comment


        #33
        tjah, veidi läbuks ja kahjuks ka pühademeeleolu rikkumiseks läks jah ära...

        vähemalt selle nitroglütseriini teema loeme lõpetatuks vast, ning ootan siis tarka triikraua/kohvmasina kütteelemendi kohta

        Comment


          #34
          Kunagi lasnamäel mingid vennad rentisid välja isetehtud tossukaid, kus oli kasutatud auto klaasipesupumpa. Surve jäi natsa nõrgaks, vendikas tossuka ees natuke päästis. Kodus mängimiseks ilmselt kõlbab küll.

          5l tossuvedelikku maksab 320kr, sellega saad tossutada niimis hirmus, tark inimene ilmselt ei hakkaks koonerdama ja ise mingit asja kokku segama. http://www.eventech.ee/tossusegu.htm
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

          Comment


            #35
            sealt saab minimaalselt 4 kankut korraga osta.. aga djstore]http://www.djstore.ee/pood/product_info.ph...11999a8]djstore pakub kah mingit tossutist. kuigi 20 eeq kallima raha eest..

            Comment


              #36
              veekeetjaga parem poleks teha? veekeetjalt kaan pealt ära sinna otsa toru koos ventilaatoriga mis võtab seda tosse seest ja ajab välja... see asjandus päris keema ei hakka kuna kaant peal ei ole aga piisavalt kuumaks peaks minema vist... kui ei lähe paned lehri toru asemel läheb paremini kuumaks ja siis ikka peaks minema

              Comment


                #37
                OT kuid tundub et siin vajalik :
                Nitroglütseriin C3H5(ONO2)3 on glütseriini nitreerimisel saadav õlijas mürgine vedelik. Süttimistemperatuur on 180°, detonatsioonikiirus (1000...9000 m/s) ei ole üheselt määratav. Nitroglütseriin on väga tundlik lõhkeaine, detoneerub juba küllalt kergest mehaanilisest mõjutusest ja ei ole sellepärast iseseisva lõhkeainena kasutatav. Nitroglütseriini suurimaks puuduseks on tahkumine 10° juures, kusjuures siis, ka segudes teiste ainetega, on ta ka eriti käsitsemisohtlik.

                Trotüül e. trinitrotoluool, TNT, C6H2(NO2)3CH3 on helekollasest kuni helepruuni värvusega kibeda maitsega lõhkeaine. Niiskust ei karda, vees ei lahustu ja metallidega ei reageeri. Trotüüli sulamistemperatuur on 80°, süttimistemperatuur 270...300°. Pressitud trotüüli detonatsioonikiirus on 7000 m/s. Tänu oma madalale sulamistemperatuurile kasutatakse teda laialdaselt lahingumoonas, nii puhtal kujul, kui ka segudes teiste lõhkeainetega (näiteks heksogeeniga). Trotüüli sulatamisel eralduvad mürgised gaasid. Käsitsemiselt on ta ohutu ja teda võib saagida, puurida või lõigata. Valatud trotüül ei detoneeru kapseldetonaatorist, vaid vajab initsieerumiseks teist lõhkeainelaengut.

                Vot nüüd võib selle nitroglütseriini teema lõpetada, sest kui te vaatate detonatsioonikiirust siis peaks see teil panema püksid püüli sõeluma, sest tegemist on mõlemal juhul lõhkeainetega - LUBAMATU käsitlemine neil kellel puudub vastav väljaõpe. Tean mida räägin, sest keskkond on tuttav.
                Mis puutub siinsetesse arvamustesse, et sellest ei tohiks rääkida siis see on väga vale. Kui N-liidu aegadel räägiti ka seksist kui tegevusest teki all, siis tänapäeval enam seda ei tehta. Inimesed peavad olema teadlikkud, millega nad tegelevad ja mis ohud sellega kaasnevad. Informatsioon kui selline ei kahjusta kuidagi ei moraalset ega ka selle foorumi mainet, pigem on see hariv ja ennetav. OK, ehki see pole just õige teema aga on ka ju märgitud, et OT. OHUTUSTEHNIKA !!!
                Kui teemaalgataja ajas kogemata segamini paari aine nimetuse siis see ei tähenda, et tal peaks nüüd häbi olema, miks, ajas siis ajas. Seleks tulekski asi korralikult lahti seletada ning ennetavalt hoiatada tagajärgede eest. Usun , et mõistate. Tänan!

                Comment


                  #38
                  kusjuures see ei olnud mitte teemaalgataja kes nitroglütseriinist rääkima hakkas :lol: :P

                  Comment


                    #39
                    mis enam sellest läheks teema juurde järsku tagasi. kellegil valmis ei hakka saama?

                    Comment


                      #40
                      pole jõudnud alustadagi (pühadeaeg - kiire-kiire)

                      Comment


                        #41
                        millest hakkad tegema? kohvimasinast? veekeetjast?

                        Comment


                          #42
                          Katkise küttekehaga tossumasin, hind 450,-.
                          Parandage ära ja laske käia.

                          Comment


                            #43
                            pilte leiad?

                            kas see on muidu mingi firma tossumasin? st. et mite iset4ehtud? kui jah siis huvi isegi tekib...

                            Comment


                              #44
                              Siit saab ka tossumasinat ja vedelikku selle sisse
                              http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1

                              Kirjeldus:
                              masin -> http://www.velleman.be/common/produc...an=1&id=350022
                              vedelik-> http://www.velleman.be/common/produc...an=1&id=343481

                              Comment


                                #45
                                :P ikka ootan karutecilt vastust

                                Comment

                                Working...
                                X