Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kt805

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kt805

Millega saab tranzi kt805a asendada.Äas kt835 sobib?Kuda ma teen vahet pnp ja npn tranzil.
    Ja kuda selle beetaga on.KAs beeta peab sarna ne olema kogu võimu tranzidel või ainult parralleelselt töötavad tranzid(Lõpuka mõlemad õlad ma mõtlen)?
    muusika on kuulamiseks

irw @Kuda ma teen vahet pnp ja npn tranzil.
    .
    'foorumi vanakese ' suust on kuulda on naermaajav
    marss-marss mine otsi transistori aabits yles ja tee asi selgeks, siis räägime edasi
    *LÄTI VABAKS!*

Comment

Ei naera@mail.ee
      MA pole mingi asjatundja.
      Muide sain juba juba teadA MISMOODI KÄIB.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Kuda siis selle asendamisega jääb.Kuulsin, et kt819 pidavat sobima.Nagu juba aru saite pole ma mingi spets.Nii et igasugune huvitav materjal oleks teretulnud.Ega kellegil pole pakkuda kt805.Olen viljandis.
        muusika on kuulamiseks

Comment

kt805 peaks olema npn , kt819 ei tohiks selle asemel panna
          aga ei mäleta õieti,
          õieti pole vene transsi näinudki tegelikult korralikult

kt817 vist asendub suure tõenäosusega

muidu hea allikas on 'Elektroonika komponendid' Lembit Abo  1997 aasta väljalase( siniste kaantega)... seal on nende KT-de kohta juttu ja andmeid ja pilte ja algajale hea kasulik lugemine enivei... seal on suht maakeeli asju lahti seletatud..
          *LÄTI VABAKS!*

Comment

KT805 on suure mölaka metallkorpusega NPN trans, beeta mälu järgi kuskil 20 tuuri. KT817 on T0220 korpuses, väike ja vähema võimsusega => ei asenda. KT819 polaarsust hetkel peast ei tea, vaatan homme raamatust järele. Muude parameetrite poolest ta VIST sobis. Korpus on veica teise kujuga.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

815, 817,819--npn 814,816,818--PNP. Võimendisse pead paari otsima. Mujale saad asemele suruda.

Comment

Ei tea eriti aga kord vahetasin võimul KT805 KT819 vastu ja töötas küll.
                Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

Täiesti nõus Orav´a jutuga!
                  Kui on eraldi trans, siis asenda palju tahad, aga võimendis (pean silmas neid võimendeid millel negatiivset ja positiivset poolperiodi võimendavad eraldi õlad, mis koosnevad komplementaarsetest transidest on see kohustuslik) pead paari otsima, muidu on õnne mäng, kas hakkab iga natukese aja tagant kärsama või ei, sest he21 on erinevad ja see millel on suurem hakkab ülekoormusega töötama -algul kuumeneb ja siis ... Proovitud!
                  Küsimus, kas tegemist on radiotehnika skeemiga?

Comment

Tegemist on estonia 25 aca.50w aktiivvõim.Mul neid kolm tükki.Ühe äratasin ellu ja laksab,Ühel lööb alalisvoolu väljundisse(kui võim välja lülitada ja võim töötab kondede arvelt on heli korras)ja kolmas on natuke uuemat tüüpi.Tal on mikroskeem peal ja (elpool nimetatud võimudel on tranzid vanemat tüüpi kobakad(kt805), aga uuemal on sama tähistusega tranzid aga väiksed junnid.
                    Mis nende tranzide lääne analooge võiks olla.Ega vene tranze enam poest ei osta?Või siiski saab??
                    muusika on kuulamiseks

Comment

Kuskil nägin ka skeemi kus tda3030 juhtisid kt805.Too oli omakorda sillatud ja lubatakse 160w.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

kt 805 -d on ju poes müüa küll. Võid panna ju nende transide miniatuurid (tähistuse lõpus täht M) või siis hoopis kt808, kt809. KT814 kuni 817 ei sobi- võimu vähe. Väljundtransid peaks muidugi paari valima.
                        ehh... andrjusa

Comment

803 sobib asemele see on võimsam kui 805

Comment

Norm.Mul kt803 olemas.Tänud.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Tegin korda.ASendasin 2n3055 ga.Pole korralikult veel koormusega proovida saand.Polnd radikat ja teised magasid
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X