Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleem digisignaaliga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleem digisignaaliga

terv,
    sai ostetud koaksiaal väljundiga helikaart arvutisse ja see omakorda ühendatud resiiveriga.

ainult et sellega kaasnes üks probleem - selline et kui ma vajutan toalambi lülitit/lüliteid seinal jätab mul muusikas augu sisse nagu cd-player millel pole põrutusvastast süsteemi (seda siis koaksiaal väljundit kasutades, analoogiga on kõik korras)

algul otsisin probleemi koaksiaalkaablist kuna see oli suht pikk (9m) kuid proovisin ProfiGold kaabliga ja ikka sama asi.
    Seega siis probleem on vooluvõrgus vast? äkki peaks kontrollima harukarbid üle korralikult majas? Kuna proovisin ka seda varianti, et võtta pikendusjuhtmega voolu muudest voolu pistikutest majas kuid ikka sama asi et kui klõpsutada siis jätab vahele.

et äkki keegi oskab soovitada midagi? :huh:

Pista mõlemad just ühte pistikusse.
    Siis peaks idee järgi kõik maad kokku saama, ja parasiit voolud kaduma.

Ausalt öeldes on mul taoline probleem, aga mitte arvutiga.
    Kui keegi mingi tule/kinni kustu paneb siis näiteks teleka(te)st kõib krõps läbi.
    Kas viga teleka endas(vanad silumis lüüdid)?

See sul umbes sama juhus vist.
    Analoogil ei ole aru saada vist(käib mingi nõrk krõps läbi) aga digi puhul segab neid 1 ja 0 ning rikub signaali mõneks ajaks :blink:

Andke andeks kui on mingi väga kahtlane jutt.
    http://www.alldatasheet.com/

Comment

resiiver ja arvuti ühte pistikusse? see on ka proovitud juba :/ tulemus oli tiba parem, st harvem tekkis vahe kuid ikkagi tekkis (siis kasutasin seda ProfiGold juhet ka. See mul muidu CD-deki ja resiiveri vahel, nendel pole probleemi omavahel digisignaaliga)

Comment

Working...
      X