Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Re: Laserprinteri laser

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: Laserprinteri laser

See ehk :
    http://www.hot.ee/leintz2/Laser/laser.html

seda kyll teha ei saa. sellex vaja ju kahte vana kõvaketast
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Aga teine versioon on ju peeglite ja mootoriga..

Comment

sa ju võid talle mingi nööri kylge siduda, ja siis keerutada teda
        *LÄTI VABAKS!*

Comment

tal liiga palju igasuguseid kive sees.. aga kas seda laseritykki ennast ei saax kuidagi eraldi kasutada? ta selline kolme kontaktiga... miskit moodi kuhugi kylge pookida?

Comment

sa oled mingi vähe imelik ve??
            *LÄTI VABAKS!*

Comment

mix ma imelik olen? > solvata tahad, siis mine kuhugi mujale..

Comment

Eestis tehakse silma laseroperatsioone, kui sa sinna kolmele otsale voolu külge ühendad, siis võid kellegi pimedaks teha küll. ;D
                "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

ei taha solvata... aga mõtle ise... a' la kysimus 'leidsin takisti , ei tea mis temast kyll teha võiks', mulle isiklikult tundub see tiba imelik... aga noh .. see on ka minu arvamus .. ainult..
                  *LÄTI VABAKS!*

Comment

ei taha solvata... aga mõtle ise... a' la kysimus 'leidsin takisti , ei tea mis temast kyll teha võiks', mulle isiklikult tundub see tiba imelik... aga noh .. see on ka minu arvamus .. ainult..
                    Ka takisti kohta võime uue teema algatada, aga kogu elektroonika huvi sellest algabki, et kuidas teha midagi millestki !
                    Ja need elektroonikahuvilised ongi natuke imelikud ! Kui Sina ei ole, mida siis siit foorumist tahad?
                    Head susserdamist !

Comment

Siin foorumis kisub juba päris tihti pingeliseks, ei ole enam nii, et igaüks võib küsida, mida tahes, ja talle tehakse puust ette ja punaseks. Võiks ju teha nii, et kellel midagi tarka ja teemakohast öelda ei ole, see lihtsalt ei ütle midagi. Kes targutada tahab, läheb usenetti. Jäägem sõpradeks
                      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

-
                        *LÄTI VABAKS!*

Comment

vägisi tuleb meelde dialoog kreisiraadiost-- 'mees läheb antikvariaati ja kysib: 'mis teil siin kõige vanem asi on....  jne'
                          *LÄTI VABAKS!*

Comment

Igaüks on kunagi olnud algaja. Samuti tehakse kogu aeg juurde uusi detaile. Mõnede kohta küsiksid päris gurud ka et mis see on. Foorum selleks ongi. Minu arvates vähemalt.

Laserist saaks teha laserkaardikepi, valvesüsteemi (sellise tegin kunagi Tippi oma laborisse), Autode ringrajale kiiruse mõõtmise süsteemi (kiire katkestuse peale ntx). Ühed saatsid laserkiire peal musa edasi jne...
                            Sõltub su fantaasiast.
                            Ühendamisega pead ettevaatlik olema, laser on väga tundlik pingekõikumiste suhtes. Vaata võrgust skeeme

Laseriga saab teha hologramme.Loe: http://www.holoworld.com/holo/diode.html

Ja nüüd rikun kõik ära: printeri laser on infrapunane - nähtamatu Effekte sellega järelikult ei saa, muid projekte teha aga küll.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

heheh... äkki homme läheb leiab hoovist paku seest kirve.. tuleb kysib 'mis ma sellest teha saan'
                              *LÄTI VABAKS!*

Comment

Working...
                              X