Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Re: Laserprinteri laser
Collapse
X
-
ei taha solvata... aga mõtle ise... a' la kysimus 'leidsin takisti , ei tea mis temast kyll teha võiks', mulle isiklikult tundub see tiba imelik... aga noh .. see on ka minu arvamus .. ainult..
Ja need elektroonikahuvilised ongi natuke imelikud ! Kui Sina ei ole, mida siis siit foorumist tahad?Head susserdamist !
Comment
-
Siin foorumis kisub juba päris tihti pingeliseks, ei ole enam nii, et igaüks võib küsida, mida tahes, ja talle tehakse puust ette ja punaseks. Võiks ju teha nii, et kellel midagi tarka ja teemakohast öelda ei ole, see lihtsalt ei ütle midagi. Kes targutada tahab, läheb usenetti. Jäägem sõpradeksKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Igaüks on kunagi olnud algaja. Samuti tehakse kogu aeg juurde uusi detaile. Mõnede kohta küsiksid päris gurud ka et mis see on. Foorum selleks ongi. Minu arvates vähemalt.
Laserist saaks teha laserkaardikepi, valvesüsteemi (sellise tegin kunagi Tippi oma laborisse), Autode ringrajale kiiruse mõõtmise süsteemi (kiire katkestuse peale ntx). Ühed saatsid laserkiire peal musa edasi jne...
Sõltub su fantaasiast.
Ühendamisega pead ettevaatlik olema, laser on väga tundlik pingekõikumiste suhtes. Vaata võrgust skeeme
Laseriga saab teha hologramme.Loe: http://www.holoworld.com/holo/diode.html
Ja nüüd rikun kõik ära: printeri laser on infrapunane - nähtamatu Effekte sellega järelikult ei saa, muid projekte teha aga küll.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment