Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Re: Laserprinteri laser

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Äran'd irvita 2. üle, eks on asju mida ka Sina ei tea. Keegi ei saa KÕIKE teada. See-eest suudab inimene õppida.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Võiks ju teha nii, et kellel midagi tarka ja teemakohast öelda ei ole, see lihtsalt ei ütle midagi. Kes targutada tahab, läheb usenetti. Jäägem sõpradeks
      Kui jutt juba niikuinii mölaks kisub, siis küsiks: Miks usenet targutamiseks parem koht on?
      Ma saan aru, et pooled grupid on parajateks jututubadeks juba muutunud, aga on ka asjalike veel ju.
      Peace
      Kas tervitada saab vä?

Comment

Äran'd irvita 2. üle, eks on asju mida ka Sina ei tea. Keegi ei saa KÕIKE teada. See-eest suudab inimene õppida.

jah... tõesti on asju mida ma ei tea... neid asju on isegi rohkem kui neid mida ma tean...

ah .. tavai .. kaua ma ika lamisen.. igal juhul veendusin ma, et kyll ikka inimene võib teinekord rumalasti kysida.. ja ise ka ei saa aru
        *LÄTI VABAKS!*

Comment

Professorile: Paljudes gruppides olen kohanud sellist suhtumist, et kui vähe lollim küsimus on, siis kas tehakse küsija kulul lolli nalja, või paremal juhul lihtsalt ignoreeritakse.
          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Working...
          X