Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IR

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IR

oleks nagu seliine proble et ei hakka tööle IR ........ st. ma panen nagu seadme arvutile taha panen girderi tööle ja siis panen et enable input devices ja siis vähe mõtleb ja ütleb et there may be hardware problem in receiver..........kas siis keegi oskab mind aidata mis jama on igaljuhul mõtlesin et äkki panin dioodi valet pidi aga ikkegist sama jama???

no aga pane diood õiget pidi
    või kontrolli IR-silma jalgade õigsus üle
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kontrollisin ja proovisin dioodi igatpidi ei funka ikkke sama error tuleb ette

Comment

silm õiget pidi?
        määratud ikka õige com port?

Comment

on silm õieti igaksjuhuks vaatasin datasheetilt kah järgi ikkegist ERROR

Comment

sul ikka igor plugin on installitud ?

Comment

on küll kõik tehtud mis vaja..........no ei tea milles proble
              ON kellegil sellist wärki olnud et kõik tehtud ja Viskab mingit eelpool mainitut ERRORIT ette

Comment

Kellelgi vist oli ja viga oli vales takistis. Muide, seda on ka olnud, et takil peal kirjas 1 väärtus aga takistus hoopis teine.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kõge lihtsam on uus teha
                  ;D
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

mul on tglikult sama jama. miski error. ei viici taga enam yldse mässata. viskasin nurka. kas sul biosist on com port lubatud? kui on uuem arvuti, peax pordid olema otse emaplaadile keevitatud, kui vanem, siis on nad ilmselt juhtmetega arvuti taga kinni, nagu mul. Äkki on see juhe valepidi pessa pistetud, mul pole seal miskit märki, kumba pidi yhendada tuleb.
                    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Äkki on see juhe valepidi pessa pistetud, mul pole seal miskit märki, kumba pidi yhendada tuleb.
                      Kui sa mõtled nüüd com pordi juhet, siis peab ikka vihaga lükkama et sa ta tagurpidi sisse saaksid, pistik ju trapetsikujuline

Aga sahtel, mis opsüs sul on? Minul on näiteks selline jama, et Me-ga töötas, aga kui XP peale panin, siis enam ei tööta. Com portidega on miskne jama, miski peale hiire ei funka. Pole viitsinud probleemiga tegeleda ka, aga sulle soovituseks, et proovi mõne teise arvutiga.
                      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

eh teate proovisin üheteise kuti oma, töötas küll siis mõtlesin et midagi jama ostsin endale uue com pordi otsiku ja ennäe imet hakkas tööle

Comment

Mina pruugin girderit ka XP all, töötab küll.
                          Com pordi juhet (juhe pordi pesast emmele) saab emapladile valet pidi panna küll, seal on 2-realine pisstik, nagu hulk jumpereid 11 kõrval. Koiba nr. 1 on vahest raske leida. Uuematel arvutitel seda muret pole, pesad otse plaadil.
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

NO krt ma ütlen ilgejama jällegist noh nüüd siin siiis ilusti töötas kõik omalkohal ja siis vaatasin et asi jamab, st. et vajutad puldil oletame nuppu ja siis jõuab alles mõni hetk või isegi mitu sekundit info hiljem kohale ja nüüd siis kõige lõpuks ei funka enam üldse
                            Keegi oskab äkki aidata äkki emakas on lolliks läind ja et äkki annab vähe kõrgemat pinget korraks kui seda pole vaja ja siis põleb ta äkki selest läbi ???
                            Oskab keegi aidata mind ???
                            Ja oleks siis weel kõige otsa selline küssa et kuidas oleks kõige lollikindlam leida vastus küsimusele et kas mu IR vastuvõtja funkab kah

Comment

Sai ka ostetud vastuv6tja TSOP1738
                              Algul pandi selle (vale) skeemi j2rgi kokku, nyyd selle (peaks olema 6ige). Kas midagi l2bi ei p6lenud? Enne ytles Girder et harware problem, enam ei ytle.

Girder ei saa puldilt signaali miskip2rast. Proovisin m6lemat COM porti ja mitut pulti. Igorplug on girder/plugins all, kui panna hardware alla ei ole seda Girderis (viimane vers)??

Kas keegi oskab n6u anda kuidas saaks kontrollida et midagi l2bi pole p6lenud vms?

Comment

Working...
                              X