Ma mõtlesin et teen ühe võimu kokku kuna ei saa eelmist parandada ja leitsin joonised http://www.hot.ee/lambile/funds2.html ja sellega tekkisid mõned küsimused et seal on üks takisti mille väärtus on määratud 680 aga oleks tore teada mis ühikutes see on on ka nihuke küssa et mis voolu ta tahab saada kas 12V või siis 35V.Olen enne igast asju jooniste järgi teinud aga pole veel kordagi ette juhtunud et on number üksi või et oleks kolm kohta kust vool peaks sisse tulema ja veel kaks varjanti ka.ehk oskate õelda mitmene traffo sinna taha läheb et normilt tõõtaks.Oleks tore ka teada kui palju need jupid maksma lähevad kui kivi on olemas..Ma ei oska kondekaid ja takke tevalost otsida ja hinda vaadat.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
TDA7294 võimendi
Collapse
X
-
casparSildid: Puudub
-
Sellest võimendist on siin foorumis tohutult juttu olnud, otsi natukene. Muide Oomipoes müüakse seda võimendit koos trükiplaadiga, nagu konstruktor. Koos kõigi juppide ja kiviga maksis natsa üle 200 krooni. Trafo pead aga ise kuskilt hankima. Kui takistil ühtegi ühikut taga ei ole, siis on see oomides.Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
-
No mine ikka tootja kodulehele:www.st.com .Sealt peale nupu "products" vajutamist saad välja,kuhu trükid TDA7294.
Saad sealt valida PDF faili,milles seletus asja kohta.Mäletamistmööda on Sinu poolt küsitud takk negatiivse tagasiside nn.maapoolne takk,mis määrab kogu võimendi võimendusteguri läbi jagatise 22 kilooomi jagatud 680-
oomiga pluss üks.Vt.tabelit,kus on näidatud,et mis millex hea on.
Comment
-
caspar
Aga toite kohalt pole ma ikka targemaks saanud et kumb see on kas 12V või 35V peale selle enam selle kohta küsimusi vist ei tule kuna jupid on valmis ja ootab kokkupanemist ei teahaks enne kokku panema hakata kui toide ka olemas on..
Comment
-
caspar
kahjuks ma ei käi enam koolis. :P aga mis teha olen elektroonika alal algaja ja ei mõika neist asjadest eriti aga tahaks seda värki selgeks saada..
Comment
Comment