Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PCS100 Oscilloscope

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PCS100 Oscilloscope

Kuidas kasutajad arvavad. Kas selline aparaat oleks ka mõistlik ost. Kuna tegu on ikkagi digiskoobiga, peaks ta siiski täpsem ja korrektsem olema kui mingi kasutatud odavamaotsa veneskoop.
    Kuna olen siiski algajam elektroonikahuviline, siis ei kannata osta ka kallimat lelu.
    Teine variant oleks ka HPS10 Oscilloscope, kuid nagunii ei ole kuhugi skoopi vaja kaasavedada ja ekraan ka pisut väiksevõitu.

Kõik arvamused oleks teretulnud.

:blink: Vaata sellega on nii, et kui esitad mingi küsimuse ja soovid nõuannet, siis on vaja ka selle seadme või aparaadi tehnilised andmed ja maksimaalselt palju.Alles siis saab asjale mingi hinnangu anda.Maailmas toodetakse väga palju seadmeid ja nii sinisilmne pole ka mõtet olla et kui ütled mingi ebamäärase margi siis kohe saad vastuse.Kust teab inimene seda kas tasub osta või ei. Või loodab ,et siin usinad töömesilased kohe tööle hakkavad ja Sulle infi ette söödavad, et noh naudi nüüd seda .Kõigepealt tee ise kodutöö ära anna andmed ja siis saad ka vastuse mida sellega teha saab?

odavamaotsa veneskoop...... ja mis asi see on?????? kõige pealt tee enesele selgeks mida Sa üldse tahad, mis on seadme õige nimetus ja siis räägime edasi.

Kui ma küsin sinult, mis oli minu esimese pruudi silmade värv, kas oskad vastata?

Õppige ometi end korralikult väljendama ja argumenteeritud küsimusi esitama, mida päev edasi seda hullemaks läheb. :angry:

Comment

mina pakun et rehi mõtles seda (neid) siit

Comment

... (sõim kustutatud).
        Küsiti ju nende käest kellel asjast konkreetsed teadmised olemas ja kes ei pea netist infi otsima.

Comment

PCS100 tundub olevat küllatki hea selle raha eest. Kui 1 kanal ja 12MHz sind rahuldab siis võid osta. Vene ossi saad muidugi 2 kanaliga ja kiirema selle raha eest.
          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Nonii , kas hakkame antud isendit maha tegema. Jutt käib küll PCS500 kohta aga ned sarnased.
            1. Loe hoolega parameetreid. Kõrgematel sämplimissagedustel eriti :P
            2. Ei ole mina suutnud sellistega mõõta korralikult signaali alla 10mV
            3. Kaasasoleva softi FFT näitab peaaegu ühesugust spektrit suvalise signaali puhul.

Mida tahad sellega mõõta ? Silmailuks ja lihtsamaks mõõtmiseks/õppetööks suurepärane asi. Veidi täpsemat asja sellega ei tee
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Olen HPS10 digiossi kasutanud juba aasta ja olen sellega üpris rahul. Ok ekraan on väike aga kasutada on mugav ning täpsus on esialgu piisavaks osutunud. Muidugi ei suuda see odav Vellemanni jubin võistelda Fluke ja Textronixi toodanguga ent ajab asja rahuldaval tasemel siiski ära. Ja kuna sa oma sõnade järgi oled algaja elektroonikahuviline siis peaks see kõlbama.

Comment

OOO, humaks on tõeliselt kuri.
                OK. Vabandan tõesti, et ei osanud end täpsemalt väljendada. Minu küsimuse ajendiks oli kindlasti see, et need nimetatud skoobid on hinnalt väga soodsad, seega kindlasti ka levinud harrastajate elektroonikute töölaudadel.
                Kui ma väljendasin end nimetavat odavamaotsa veneskoopi, siis pidasin silmas näiteks C1-94 tüüpi isendit, mida ei ole kindlasti pikemat aega hooldatud ja seadiatatud ja mille võib hankida päris soodsalt ja milline minul kasutata laenuks ka on.

Niimoodi on lood.
                Käesoleva skoobi soetamisplaan on seotud loomulikult õppida kasutama selliseid mõõtevahendeid. Loomulikult ei ole mõtet ja võimalust osta väga täpset ja kallist mõõtevahendit mida ma isegi kasutada ei oska. Samas mingit erilist poolpidust isendit ka ei soovi endale.
                Lisan siis ühe lingi samuti sellest ebamäärasest seadmest.
                http://www.velleman.be/Downloads/0/UserMan...CS500-K8031.pdf

Comment

Muide toetan küsimuse esitajat.

Nimelt on minulgi tulnud ette olukordi, kus oleks vaja uurida miskit signaali..
                  Ma pole proff ja küsimuse esitaja ilmselt pidaski silmas riista just asjaarmastajale, mis rahuldaks sellised algelisemat laadi vajadused.

Kuna selline riist ilmselt eluilmas end asjaarmastaja käes tagasi ei teeni, siis olekski tarvis sellist odavat ja võimalikult head. Ütlen ausalt, üle poole sellest kirjeldusest, mis tutvsustuses väljas, on mulle arusaamatu.

Jaa, ma olen ju rumal, ent targaks saadaksegi õppides vms?
                  Ja üldiselt soovitaks ma olla pisutki tolerantsem, sest võhik ei oska küsimust targasti esitada - ta lihtsalt ei tea (veel) mis oluline ja mis mitte, ka termineid ehk ei tunne.

Ainus viga, mille rehi teemat püstitades tegi, on see, et eeldas kõnealuse riista üldist tuntust.. Seda enam, et tegu on Tevalo hinnakirjas oleva asjaga.
                  To boldly go where no man has gone before.

Comment

Ma ei tea kui kallis või odav see kellegi jaoks on, aga oma PCS500A koos orig. kaablite ning toitekaga annaksin 3000.- eest ära. See on umbes kolmandik ostuhinnast. Asi loomulikult töökorras.

Kui huvi, võtke ühendust - 5183782.

PS. Alla 10mV mõõtmiste tegemisel olenb väga palju otsikust ning selle kaablist. Nende originaalotsikutega (õigemini krokodillidega) on see praktiliselt võimatu ilma et müra sisse sõidaks. Pealegi on 10mV mõõtmine PCS500A puhul väga piiripealne tegevus seega pole see suur argument mahategemiseks.

Jan

Comment

Working...
                    X