Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tester läbi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tester läbi?

Juhtus selline asi siis, et testril läks kaitse läbi...(ei tea mida küll ühed vennad tegid sellega)

Ning nüüd kui uue kaitsme sisse panin numbrid lihtsalt ise jooksevad kui isegi midagi taga pole (digitaalne tester)

Kas asjaga on ühelpool ja võib minema visata?Või võib kuidagi parandada ka seda veel?

Mis tester ?
    Kui M830 või analoog, osta uus.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

tõesti kui M830 (DT830) vms, siis enne ära viskamist tee lahti ja vaata milline kivi tal sees on, kas on yks suur mikroskeem või lihtsalt yks must "lärakas". kui tavaline kivi siis on veel lootust, aga jah selleks on oskusi vaja!

Comment

siuke tester oli..

http://www.zone.ee/tonye/asjad/Multimeeter_66.-.jpg

Comment

Siis osta uus.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kust saab multimeetreid hinnaga 66.-? postimüügikataloogidest?

endal oli kunagi sellise kujuga tester. kui üles leian, võin mudelinumbri ka anda. tähelepanematusest sai mõõdetud takistusalas pinget, klemmidelt mis olid testri patarei küljes, ei ole vaja vist mainida et patarei oli sel hetkel veel testri küljes ka. nüüd on tester kuhugi kadunud, kuid tuleb meelde et kuigi too näitas küll 18.88 kogu takistuspiirkonnas, pinget ja voolu sai siiski mõõta. niiet äkki leian. omal ajal maksis 200.- @ noor tehnik

nüüd on DVM810 hinnaga 100.- oomipoest. sellel toitejamad, hirmpisike ja kallis 12V patarei mis saab kohe tühjaks kui tester hetkeks sisse jääb. peale 2 patarei ostmist panin lõpuks 9V patarei. batt-low indikaator pole siiani kisanud. ainult et ma kardan, et kuigi mul on patarei korralikult isoleeritud pole see mõeldud korpuseväliseks asetamiseks. no näiteks kui toide pole võrgust lahti sidestatud. ega ma tea... pole proovinud. samas, peaks teise testri abil proovima kui madala pinge puhul öeldaks, et patarei saab varsti tühjaks. kui siin kellegil selline tester on siis võiks proovida, kui muud targemat teha pole

Comment

vaata Ronexist. mina sain sealt, ja tehti allahindlust ka veel
              hea place igaljuhul.
              tester töötab siiani

Comment

Working...
              X