Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Millega asendada grafiiti ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millega asendada grafiiti ?

Tere !
    Millega parandada puldi nuppude aluseid,mis on vastu skeemi kontaktiks ?
    Olen sageli parandanud igasugu pulte,mis on karmimalt koheldud, tavalise hariliku ehk grafiitpliiatsiga . Lihtsalt mõkerdada üle. Probleem laheneb aga mitte kauaks.
    Ehk on kellelgi mõni soovitus või teine tehnoloogia probleemi lahendamiseks ?

Ette tänades: Sam

ehk leiad kuskilt mujalt kah puldi kus sarnane lahendus (soovitatavalt katkine) sealt võid välja lõigata, ning asendada.

Comment

Siin Tartus Narva mnt Atro poes olid kunagi (u aasta tagasi) remondikomplektid (voolujuhtivast kummist kontaktid + liim) pultide jaoks. Vist Poola omad ja ei maksnud ka palju. Küsi sealt! Ise pole proovinud, seega ei oska kiita-laita.

Comment

suitsupakist v6tad seda paberit, lõikad vastava suurusega ringid ja siis läikiva poolega väljapoole liimid kinni, aga see ka kaua vastu ei pea.

Comment

On olemas spets. 6hukene kleebitav vask(plekk) u sama 6huke nagu h6bepaber aga kuradi tugev ja hea. Litrikesed saad ilusti välja vormida kontoris kasutavate auguraudadega. Ideaalselt olen kasutanud moblade parandamisel ning muu nupundusega seonduvatel asjandustel.
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

Mida arvata sellistest elektrit juhtivatest lakkidest ? Kas sellest piisaks kontakti tekkitamiseks ?
            http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1
            Või on see liiga nõrk ja kulub kiiremini ?

Comment

Kardan, et see lakk hakkab kummi pinnal pragunema aga ega enne ei tea kui järgi proovida. Ise olen kasutanud fooljumteipi, kasutatakse soojusisolatsiooni kleepimiseks ümber vendi torude, võibolla kuskil veel.

Comment

parema tulemuse annab ikkagi poola puldiparanduskomplekt.seda tasub osta juba ainult liimi p#rast. parimad kontaktid saab aga teha sigaretipaki v#i siis n#tsupaki fooliumpaberist.aga ainus liim,mis puldikummil p#sib on ikkagi ainult silikoon selles puldiparandus komplektis.

Comment

Kle ttr kuskohast sa seda vaskfooliumit saad, endal oleks kah vaja, igalpool müüakse ainult alumiiniumit aga mul oleks sinna fooliumi külge joota vaja.

Comment

Vaskfooliumteip. Kui suurt juppi sul tarvis on ?

Comment

Working...
                    X