Kas keegi teab kuidas teostada tubadevahelist üksteisega rääkimis süsteemi. Kui juhtmed otse panna üksteisega ühendusse, ei tahaks kasutada saatjaid. Olen filmides näinud , aga ei tea kuidas asi toimib, nii, et kui kellegil on mingit infi siis...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tubade vaheline side
Collapse
X
-
See skeem oli sisuliselt sama, mis Qwerty rääkis. Lisaks vaid kella ahel.
Kui on soovi saada valjukatega seade, võin enda oma pakkuda. Ehitasin kunagi Tippi aga enam pole vaja.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
olex ka uvitatud sellisest sidepidamise viisist. @ felch: kui palju raha selle eest saada tahad ka? ja kui pikka vahemaad too kannatab kaabliga yhendada? olex vaja nii umbes 75 meetrit. äkki saadad millalgi im´i või maili? eweb@hot.eehei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi
Comment
-
Asi võiks töötada nii, et igas toas oleks mingi aparatuurike. Sisse välja lülitusega. Kui asi sees kuuled seda mida teised räägivad ja kui ise rääkida tahad vajutad mingit nuppu ja räägid. Sadme sees mingi väiksem kõlar heliregulaatoriga. Sobiv pinge oleks 220v aga kui seda ei saa sobivad ka muud. Nii et kui kellegilon mingitki infi siis... Äkki räägiks teistele ka. Ma vaatan et siin juba nii mõnigi tahab sellist asja teha.Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem
Comment
-
oli heal vene ajal olemas niisugune aparaat nimega "Kaja". oli üx suur kast, ühte tuppa, see tahtis kahte lapikut patakat. selle kylge sai ühendada kuni neli väikest aparaati, mis toidet ei vajand. kui väikse aparaadil nuppu vajutada siis akkas suur plärisema ja kui seal nupp alla vajutada sai väike suurega rääkida. ja kui siis suur teist nuppu vajutab saab ta väikesega rääkida. üpriski hea systeem oli, sai ühe sõbraga, kes elas maja teises otsas otseside paika panna. ja töötas hästi. kast on siiani alles ja töötab, kuigi ma ei kasuta seda. (ei viizi üles panna) ;D
Comment
Comment