X-10 side peaks minu teada trafoalajaama taha kinni jääma (kõrgsagedus, ei tule 50Hz trafost läbi).
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tubade vaheline side
Collapse
X
-
Eks see kuhuni signaal läbi jookseb sõltub ikka signaali võimsusest ning ka elektri liinil olevatest tarbijatest. Mingi kollektormootor tekitab niipalju häireid (kõrgemaid harmoonilisi),et see AM moduleeritud signaal üldse kaduma läheb. Teiseks on selle seadme ehitusel võimalik mõõteriistu maha põletada jne.
Comment
-
Kui keegi oskab siia skeemi üles riputada,andke teada oma e-maili aadress.Mul on oma arvutis 2 skeemi (saatja-vastuvõtja)selle läbi 220V võrgu sideseadme kohta.Ma saadaksin e-mailiga need skeemid kellegile,kes oskab nad netti üles panna.Asi on päris huvitav,et seda kambaga arutada.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
No võid ju ntx. mulle saata, panen hot'i üles.
felc@edu.ttu.ee- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Panin omakorda üles. Saatja [img]www.hot.ee/felch/Xsaatja.gif[/img]
ja vastuvõtja
[img]www.hot.ee/felch/Xvastuv.gif[/img]- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Konkreetset sagedust seal artiklis ei öelda.Mainitakse,et asi töötab vahemikus 10 Khz...100 Khz.Ei soovitata asja ajada üle 150Khz.Sagedus sõltub ilmselt pooli keerdude arvust.Skeemi tõmbasin aadressilt: www.electroworld.narod.ru
Asi on seal venekeelne.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
Comment