Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

???skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

???skeem

Mul küsimus?Kui skeemile on märgitud maa,kuhu ma selle ühendama pian.Ma olen kuskilt kuulnud et maad ühendatakse omavahel,aga trükkplaadi pial ei saa ju neid ühendada. ???

Oleneb mis skeem sul on.N'iteks võimendil tuleb ühendada maandus metallist korpusega.
    smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

miks ei saa lausa peab
      Kõik trükiplaadi pind , mis muudest radadest üle jääb tehakse "maaks" eriti kõrgsageduse puhul.

Comment

See tähendab ,siis et ma pian kõik maa otsad ühte kokku tooma,mingisse kohta ve.

Comment

Nad peavad olema üksteisega ühenduses.
          smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

Hea, kui teed trükiplaadi nii, et tood kõik maad ühte punkti kokku. Tähtühenduseks nimetatakse seda. Kõrgem füüsika teab rääkida, et selline ühendusviis vähendab ühistakistust ja seega ka mürasid. Keeruline lugu tegelikult. Maa on ka toite - ots.
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

aga kas ma nii võin panna,et mingi 3 otsa panen ühte kokku ja 2 teise kokku,sest mul on neid otsi päris palju ja ma ei saa kõiki kokku viia.

Comment

Ikka võid, peaasi et sa need 2 punkti ka omavahel ühendad. Kasvõi vead juhtme.
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ümber poolide ei tohi maad ringiks kokku ühendada. Muidu moodustub lühiskeerd. Kõige paremini saad sellest maaasjast sotti kui mingi vana raadio ära lõhud ja trükiplaate vaatad.

Comment

Oleneb mis skeem sul on.N'iteks võimendil tuleb ühendada maandus metallist korpusega.

osades allikates nimetataksegi maandust kereühenduseks

Comment

trükkplaatidel on üldjuhul kogu vaba pind kasutatud maandusena.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                      X