Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Majaki trafo.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Majaki trafo.

Kas Majaki trafo (pilt)
    sobib sellele?: http://www.hot.ee/qwerty009/2polaarnetoide.htm
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Saab saab Isasi, palju vatte ja volte sealt tahad saada. Sellest ühendused.
    Miski 2X5W võimu jaoks ehk sobib. Rohkem mitte...

Edit: qwerty lehel on bugi... skeemil on voldid ampriteks muutunud .
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas selle jaoks saab kuskilt mujalt välja keerata?

Comment

näitex sobib estonia 010 trafo

Comment

Mingite vanade vene telekatest ei saa?

Comment

Saab, kui ümber kerid.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas poest odavamalt ei saa kui üle 200.-?

EDIT: Algajale on vist ümber kerimine suht raske.

Comment

Osta kellegi käest mõni pe*ses vene võimendi. u101 näiteks. võibolla saad odavamalt.

Edit: Tööle hakkaks see skeem Sul muidu selle Majaki trafoga küll aga erilist võimsust kätte ei saa.

Comment

Ma sain ka sellise vastuse:

Torroidtrafot olen mähkinud sedasi:
                  Kõigepealt tuleb kindlaks teha umbkaudne traadi hulk, mis vastavale mähisele
                  kulub, siis mähkida see sellisele puidust või muust materjalist tehtud hargile (
                  umbes nagu võrgukudujatel), see näeb välja selline:
                  >-----<
                  See hark peab mahtuma paraja varuga läbi torroidsüdamiku, et mähise paksuse
                  suurenemisel see mähkimise ahal kinni ei hakkaks jääma. Edasi tulebki selle
                  hargiga mähkima hakata, küllaltki tüütu töö, aga veidi harjudes saab asja, olen
                  sedasi ikka üsna mitmeid trafosid mähkinud. Kui on tegu väikese avaga
                  südamikuga, siis tuleb ka hark peenem teha, samas võib ta jälle pikem olla, et
                  rohkem traati peale mahuks. Keskmise suurusega trafo mähkimisel olen selle
                  pannud õrnalt läbi vilditükkide poolest saadik lauakruustangide vahele, et käed
                  vabad oleks. Seda tuleb aga teha üliõrnalt, nii, et ta lihtsalt paigal püsiks,
                  liialt pigistades võib väga kergelt juba pealemähitud mähist vigastada.

Segaseks jääb mulle see: See hark peab mahtuma paraja varuga läbi torroidsüdamiku, et mähise paksuse
                  suurenemisel see mähkimise ahal kinni ei hakkaks jääma

Comment

Tegelikult U101 ma saaksin. Aga selle trafo ju ei aita. Või aitab?

Comment

Originally posted by egert_@Jan 25 2005, 15:27
                      Ma sain ka sellise vastuse:

Torroidtrafot olen mähkinud sedasi:
                      Kõigepealt tuleb kindlaks teha umbkaudne traadi hulk, mis vastavale mähisele
                      kulub, siis mähkida see sellisele puidust või muust materjalist tehtud hargile (
                      umbes nagu võrgukudujatel), see näeb välja selline:
                      >-----<
                      See hark peab mahtuma paraja varuga läbi torroidsüdamiku, et mähise paksuse
                      suurenemisel see mähkimise ahal kinni ei hakkaks jääma. Edasi tulebki selle
                      hargiga mähkima hakata, küllaltki tüütu töö, aga veidi harjudes saab asja, olen
                      sedasi ikka üsna mitmeid trafosid mähkinud. Kui on tegu väikese avaga
                      südamikuga, siis tuleb ka hark peenem teha, samas võib ta jälle pikem olla, et
                      rohkem traati peale mahuks. Keskmise suurusega trafo mähkimisel olen selle
                      pannud õrnalt läbi vilditükkide poolest saadik lauakruustangide vahele, et käed
                      vabad oleks. Seda tuleb aga teha üliõrnalt, nii, et ta lihtsalt paigal püsiks,
                      liialt pigistades võib väga kergelt juba pealemähitud mähist vigastada.

Segaseks jääb mulle see: See hark peab mahtuma paraja varuga läbi torroidsüdamiku, et mähise paksuse
                      suurenemisel see mähkimise ahal kinni ei hakkaks jääma
                      asja mõte on see et sa kerid ta põhimõtselt kuskile peale, ja siis kui peale on keritud siis peab mahtuma läbi toroid südamiku, ja järjest keridki niimoodi, see on käsitsi kerimisel end väga hästi tõestanud tehnika, sest kuidas sa kavatsed meetrite kaupa traati iga tiiruga läbi südamiku tõmmata? ja pealegi sellise mudimise peale võib trafol isolatsioonilakk maha kooruda.

Comment

Working...
                      X