Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

dremel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dremel

ei osanud mujale seda teemat panna..

olex hädasti vaja dremelit, või midagi kerget ja vaikset, millega saab plexiklaasi lõigata ja puurida.. lihvida ka.. äkki kellelgi on midagi laenata/rentida. nii umbes nädalax. asun tallinnas. ASJAGA ON KIIRE!
    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Lõigata saad üsna eduliselt ka vineerisaega...viimase lihvi annad viili ja liivapaberiga...Ei usu, et keegi oma tööriistu välja annab.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

kahju kyll.. tahaxin teha omale läbipaistva plexiklaasist korpuse arvutile, sellele olex vaja igasuguseid auke sisse saagida
      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Kui palju sihuke dremel kah maksab?Kui on ikka pidevalt nokitsemist,siis võiks selline riist ka omal kodus olla.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

mina tellisin 500eeguse, aga see eriti hea vist pole, eks näeb kui kätte saab...aga plexicase niisamA naljalt käsitsi ei tee. profidremelid lähvad mitu tonni maksma, aga tevalos on odavamad 500-600 sed.

Comment

Peterburi maantee alguses on "Handymanni" kauplus.Seal maxab dremel 345.- On küll rämpstööriist,aga siiamaani töötab...Kui piixu läheb,siis võib ju alati uue osta.
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Mitu rp/m? Regull kiirus?

Comment

minu tellitud asi ei ole üldse õige asi :'(

nüüd oopis tellisin selle:
                8)

Comment

Mul ka see 350-ne Toitepinge 9-18V. Pöörded vastavalt 8000-18000. Üle 15 V siiski eriti tast töölooma ei ole sest hakkab oma pukside peal vibrama. Laagreid sellise summa eest ju ei saa
                  Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Working...
                  X