Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Originally posted by heinz.@Feb 10 2005, 23:09 Heh, ostsin selle Novaluxi stuffi ning töötas vähemalt 10m pealt läbi 2 seina ka veel.
Selle tööraadiuse kohta võibolla veel niipalju, et kui kaugus 10m kanti läheb ning mingid takistused vahel on, siis muutub asi veits uimaseks ning alati ei taha funksida. :P
Originally posted by murphy@Feb 11 2005, 07:38 Mul on suht lihtne skeem K155 seerja kividega, võimalusi lylitada 16 seadet, skeem on ilma vastuvõtja ja saatjata, ise olen kasutasin vastuvõtjas, mingit IR vastuvõtu moodulit kus oli AVR ka sees, pulti tuli seega lisada anult trans ja IR diood. Kui huvitatud siis või otsida ülesse joonise ja selle mooduli tüübi, ilma releede ja lülititeta läks asi maksmna alla 100EEK
Ma viskaks heameelega sellele skeemile pilgu peale küll (ehk koidab miskit)
Joonis pärineb ajakirjast raadio 1985 a. Nr7. lk 40, panen joonise ka ülesse varsti, siis saan lingi anda.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment