Tere... Uurin maad siin foorumites juba peris kaua ning viimane lahendus on see, et peaks hakkama oma trafot ümber mähkima... Niisiis kasutada on mul 1 primaarmähisega trafo... see on 36V (igavene jurakas
) ning sellest tahaks teha keskväljavõttega trafo, et tekiks siis x - 0 - x pinged. Minu teooria on järgmine... Kui selle 36V mähise traadi lahti lammutan ning siis pooleks teen ja uuesti peale kerin tekibki 2 mähist kumbki annab 18V kuna 36V:2=18V (nagu aru olen saanud siis traadi maha kerimine vähendab pinget) siis ühed otsad kokku ning peaks tekkima 0, ning siis +/- 18V kummaski otsas!
IRW... loodan, et keegi sai mu mõttekäigust aru ka... kui ma olen õigel teel siis oleks tore! Kuigi on väike kahtlus, et see asi nii lihtne ei ole! Igatahes andke mulle mingit head nõu kuidas siis selle süsteemi käima saaks!
Ahjaa... ning kas see osa kust vool traffose tleb jääb sama pikaks... ise mõtlen, et peaks nagu jääma.... kuda tegelt on?
Loodan, et ka teistele L4M3R elektroonikutele on sellest teemast abi!

IRW... loodan, et keegi sai mu mõttekäigust aru ka... kui ma olen õigel teel siis oleks tore! Kuigi on väike kahtlus, et see asi nii lihtne ei ole! Igatahes andke mulle mingit head nõu kuidas siis selle süsteemi käima saaks!
Ahjaa... ning kas see osa kust vool traffose tleb jääb sama pikaks... ise mõtlen, et peaks nagu jääma.... kuda tegelt on?
Loodan, et ka teistele L4M3R elektroonikutele on sellest teemast abi!

Comment