Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K.I.T.T. tuled

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tarsan@Mar 6 2005, 11:50
    sa tunned ÜHTE sellist ... vaevalt et see mulle peale satub see on 1:1000000 võimalusest
    ma ei teadnudki, et meie riigis on miljon politseinikku.

me ei kritiseeri, vaid juhime tähelepanu, et pärast valutum oleks.

kui ei oska, isegi ei proovi, siis ei saa ka mitte kunagi oskama, keegi meist pole sündinud kolb ühes ja tina teises käes. osta tükk montaažiplaati ja hakka skeemi järgi ühendusi kollu jootma. plaatidest soovitan valida sellise, kus augud on kolme kaupa. radade läbilõikamisega on minu meelest rohkem tööd, kui nende kollu jootmisega

edit: kirjavead
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Originally posted by Allanpoiss@Mar 6 2005, 12:33
      kas keegi viitsiks väikse tasu eest valmis teha selle teema algataja välja käidud skeemil pakutud lahenduse. Ise ei oska . Toimida võiks ikka 12 voldi pealt. Ja selliste tulede vihkajaile-kriitikutele: ma ei topi ilmtingimata seda auto külge, on ka muid kohti. ntx arvutimod. üx variant
      seda on suht vastik teha... aga keegi võibolla teeks teatud hinna eest ...
      ma ei ole asjatundja!!! nii et palun...
      ärge kohe näkku lööge...

Comment

Ma tean et see ei k2i siia teemase aga kysinn ikka... et ka kusagil myyakse mingit elektroonika ajakirja kus oleksid lihtdsad skeemid ja õpetused??? Kui on siis k´ust seda osta võiks??
        ärge kohe näkku lööge...

Comment

Mina ei tea Eestis ühtegi peale AK ja Venemaa "Radio" ajakirja. Niiet jah, suht halb olukord.
          EDIT: Modelist Konstruktor on kah, eks vbolla on teisigi mida saab tellida, Eestis ple kottigi.

Comment

Originally posted by tarsan@Mar 6 2005, 18:38
            ... et ka kusagil myyakse mingit elektroonika ajakirja kus oleksid lihtdsad skeemid ja õpetused??? Kui on siis k´ust seda osta võiks??
            Selliseid eestikeelseid ajakirju, kus võiks pidevalt skeeme ja õpetusi kohata, tõesti rohkem ei ilmu peale "Praktilise Arvutikasutaja". Selle "Rauakooli" rubriigi artikleid kirjutab Veljo Sinivee, meie foorumi 'felch'. Suured tänud talle selle eest. Harvem ja raadioamatörismi suunitlusega skeeme on kohata veel ERAÜ poolt väljaantavas "ES-QTC"-s.
            Kuigi ka eestikeelseid elektroonikaalaseid raamatuid ei ole viimastel aastatel ilmunud, pole olukord väga hull, tõsised huvilised hangivad endale või laenutavad raamatukogust varemilmunuid. Valdav enamus on foorumis ka ära nimetatud, otsing abiks...
            Kellele vene keel raskusi ei valmista, soovitan "Radio"-le lisaks veel Minskis väljaantavat ajakirja "Radiomir", postkontorites tellimiskataloogides ka olemas.
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

MA tean et see ei k2i siis foorumisse aga kysin ikka et... kas kellegil on ideid mida oleks lihtne teostada led lampidega ja muud niimodi...
              ärge kohe näkku lööge...

Comment

Tee taskulamp ntx, sellest juttu olnud.Proovi otsingusse kirjutada led.Vasteid peaks leiduma palju.

Comment

Originally posted by brand11@Mar 7 2005, 15:30
                  Tee taskulamp ntx, sellest juttu olnud.Proovi otsingusse kirjutada led.Vasteid peaks leiduma palju.
                  Midagi keerulisemat võiks olla aga ka mitte raskem
                  ärge kohe näkku lööge...

Comment

http://www.emanator.demon.co.uk/bigclive/joule.htm

tee see...

Comment

Originally posted by bloody-orc@Mar 7 2005, 16:18
                      http://www.emanator.demon.co.uk/bigclive/joule.htm

tee see...
                      milleks seda kasutatakse???
                      ärge kohe näkku lööge...

Comment

kuna tavaliselt tahavad ledid ~3 V saada siis see konvertib vajaliku pinge 1.5V peale ja sa saad lasta patareid väga tyhjaks sellega.

NT: kasutad patareisid playeris ja player ytleb, LOW BAT ja sulgub. Sina võtad patakad välja ja pistad ühe nendest omavalmistatud joulesse ja see töötab järjepidevalt nädal-kuu lisaks...

Comment

Originally posted by bloody-orc@Mar 7 2005, 16:42
                          kuna tavaliselt tahavad ledid ~3 V saada siis see konvertib vajaliku pinge 1.5V peale ja sa saad lasta patareid väga tyhjaks sellega.

NT: kasutad patareisid playeris ja player ytleb, LOW BAT ja sulgub. Sina võtad patakad välja ja pistad ühe nendest omavalmistatud joulesse ja see töötab järjepidevalt nädal-kuu lisaks...
                          Aga mis mõte sellel on?
                          ärge kohe näkku lööge...

Comment

noh kuna sa tahtsid midagi ehitada siis ma pakkusin sulle midagi... see õpetab mingil määral feriidi kasutamist ka... kuid kui ei taha,
                            siis ei taha pole minu süü :angry:

Comment

Originally posted by bloody-orc@Mar 7 2005, 17:16
                              noh kuna sa tahtsid midagi ehitada siis ma pakkusin sulle midagi... see õpetab mingil määral feriidi kasutamist ka... kuid kui ei taha,
                              siis ei taha pole minu süü :angry:
                              sorry... aga kas see on aint led lambi võimsuse muutmise w2rk?
                              ärge kohe näkku lööge...

Comment

suht jah(ja seal kasutatakse valget ledi btw.)

Comment

Working...
                                X