Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin Tevalo foorumi kasutaja kodulehekülge

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin Tevalo foorumi kasutaja kodulehekülge

Lehekülg oli suht inglisekeelse lingiga, kuid eestikeelse sisuga. Seal oli õpetus kuidas omale reatrafost kõrgepinge trafot teha, plasmapall jne. Lihtsalt huvi pärast, seal oli üks hea nipp. Ehk keegi teab?
    kellegil oli see vahepeal "allkirjaks"...

Kodanik Kartul tegeles kõrgepingega, kui õigesti mäletan.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://lab.researcher.at/
      Elektroonika töötab suitsu baasil.
      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Suured tänud fre
        Ühekorra olen sellise trafo valmistamisega juha hakkama saanud kuid nüüdseks on see läbi läinud.
        Nüüd jälle hankisin endale 2 vanat reatrafot+ 2 kõrgepingkondet.
        Milelgipärast ei sa ma vanade juppidega tööle, mingi koormus tekib taha küll kuid sädet pole. Kahtlustan just transistorit, see oli veel vana skeemi küljes.
        Oleks vaja teada siis, milline on normaalne takistus reatrafo sekundaarpoole mähisel, kuidas teada saada 2n3055 korrasolekut, kuidas ühendada reatrafosi jadamisi ja kust võiks leida KT819B- transistorit

Comment

Mõõda siirete takistusi transil.
          Ühendamisest siit -> http://www.geocities.com/teslinasite/TFB.html

Comment

<---väga hea lahendus ja parem sellest mis mina tegin(primaarid rööbiti), kuna primaari koguinduktiivsus jääb samaks.

Oleks vaja teada siis, milline on normaalne takistus reatrafo sekundaarpoole mähisel, kuidas teada saada 2n3055 korrasolekut, kuidas ühendada reatrafosi jadamisi ja kust võiks leida KT819B- transistorit 
            Praegu mõõtsin yhe reatrafo(TBC-110-midagi) sekundaari ära - takistus 330oomi ja induktiivsus 400mH.
            KT819B saad tevalost.

Comment

Working...
            X