Oleks vaja impultoiteploki skeemi, väljunpingetega +900V , +355V ja -60V, ehk keegi teab, ise otsinud aga ei leia.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Impulstoiteploki ehitamine
Collapse
X
-
Selle arvuti toitegaga on üks "väike" aga , sealt ei saa 200W kätte, juba 100W peal lööb kaitse peale, ja käivitamiselt ta ka vahel lööb kaitse peale, seega kui ma tahaks 200W toidet peaks 2 toiteplokki panema, ja miks tahan impuls toidet?, Asi on kaalus, kui mul on vaja 300W siis kaalub traffo päris palju juba. ja ei tahaks mingit monstrumit ehitada. Mul feriitsüdamik olemas mis pärit 300W toitekast, transidena mõtlesin kasutada kahte KT872A. aga katsetama ei hakka sest mul neid nii palju ka ei ole, seega vajaks skeemi , midagi lihtsat, et ruumi kokku hoida, Trafo kerimine jah lihtne aga traat probleemiksModelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Heh!Miks ollakse arvuti toiteblokkides kinni!Kas siis lihtsad halogeenvalgustite toiteseadmed ei sobi?Neid müüakse praegu suisa võileiva hinnaga!Ning ümber tegemine ei ole probleemiks lihtsa konstruktsiooni tõttu.Ning lampe saab otse originaal-mähisest kütta(kaks samatüübilist lampi jadas).Võimsustega jooksevad ka 300..350W välja.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
millistele vooludele plokk tuleb?kõige keerukam tuleb impulsstoiteploki korral trahvo kerimine.900v mähis ei mahu igasuguse ferriidi peale,eriti veel kui koormusvool suhteliselt suur on valitud(mida suurem vool, seda jämedam traat peab olema)
teiseks miudugi isolatsioon.läbilöögi oht on väga suur.
Comment
-
Paned pingekordisti(nt. 3x) ning kasutada tuleks peenikesi traate mitmekorselt kokku keeratutena(lihtsam kerida, kuna suurte traadi diameetrite korral ei jõua lihtsalt traati ümber südamiku väänata).Kõrgsageduse puhul tuleb arvestada traadi välispindala, mitte ristlõiget(pinnaefekt).The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Mul südamik olemas, see kannatab vähemalt kilovati ära, ja traati mahub ka palju peale, 900V peaks tulema 200W välja.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment