Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mis on max temp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis on max temp

Operating Ambient Temperature Range 0 to 70 °C
    Storage and Junction Temperature 150 °C

kas siin on kirjas et max lubatud töö temp on 150 kraadi ve ei saa hästi aru

See tähendab: töötamisel temperatuur 70 °C
    ladustamisel võib olla kuni 150 °C
    kuigi imelik tundub...
    Head susserdamist !

Comment

kas see tähendab et ma pean selle tempi kuni 70 kraadi hoidma ve (töötamisel)

ja kas siis keegi saaks anda mingi valemi kuidas peaks arvutama radiaatori suurust

Comment

ei see peaks tähendama seda et töötamine vajab temperatuur 0-70 kraadi

Comment

ja kudas arvutada radiaatori suurust kui hajutada tuleb 50w võimsust
          aga mis oleks selle kivi max temp noh mille alla tuleb tempi hoida, pärast mida kivi maha põleb ja datasheet on siin

http://www.hot.ee/valpakas/tda7294%20datasheet

Comment

see 70Cº ongi max töötemperatuur. ilmselt ta 75Cº peal maha veel ei põle, sest see 0..70Cº on garanteeritud töövahemik. mul nt on lahtisel pööningul switch, millel on vahemik 0...50Cº :huh: aga katsetama ei soovita hakata. koostekomplektis oleval lehel on kirjas, et mitte vähem, kui 600cm²
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ja aga kuidas ma arvutan kui suurt radiaatorit mul vaja läheb

Comment

Esimene suurus siis on keskkonna lubatav temperatuur, mille juures seade võib kestvalt töötada, teine ladustamise temperatuur ja kristallile lubatav töötemperatuur.Viimast läheb vaja radiaatorite arvutuslikul valikul.
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

ma ju kirjutasin, et 600 ruutu. selle saad lihtsalt: mõõdad radika ühe ribi ära arvutad pindala ja korrutad kahega(2 külge) ja siis korrutad ribide arvuga. sedasi saad ligikaudse pindala. tegelikult võid ka poole väiksema panna, aga siis kasuta sundjahutust

Comment

Originally posted by valparaiso@Mar 6 2005, 13:01
                    aga mis oleks selle kivi max temp noh mille alla tuleb tempi hoida, pärast mida kivi maha põleb ja datasheet on siin

http://www.hot.ee/valpakas/tda7294%20datasheet
                    Ei põle ta nii kergelt maha midagi.
                    145ºC juures rakendub kivi sisemine termokaitse, mis kõigepealt võtab signaali maha ja lükkab siis skeemi stand-by`sse.

Comment

ränikristalli hävimistemperatuur on piiriks. see, kui lähedale keegi püüab saada, on ta enda asi. seda kaitse rakendumist ei tasu 100% uskuda(AMD Polomino prosedel on ka kaitse radika eemaldamisel tuleb suitsu...).
                      ma ei saa üldse siinsest jahumisest aru. kirjas on, et 0...70C ja asi mutt, kui selline ülempiir ei rahulda, siis pane peltier vahele ja saad mingi 30c madalamaks, st radikas saab siis olla 100C

Comment

Radikaid arvutatakse soojusliku takistuse järgi. Liidad radika, isolaatori ja kristall/kest soojustakistused, saad nt. 5C/W. Kui keskkonnatemperatuur on 50 kraadi siis tähendab see, et 150 kraadise kristallitemperatuuri saamiseks võib kristalli hajuvõimsus olla 20W.
                        Peltieri hajuvõimsus on jämedalt 2x jahutusvõimsus, niisiis radikas peab kõvasti suurem olema. Peltieri kasutatakse ainult erijuhtudel, normaalrakendustes pole tarvis.

Internetis on kõik kirjas, lugege, ärge ennustage.

Comment

Working...
                        X