Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

digitermomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selge, tänud vastuste eest!
    Kuid kas kuskil mujal ka müüakse neid andureid kui ainult tevalos... Tevalos suht kallis 97 eeki tk.
    Ma tahax yldiselt teha selle asja 2 anduriga, õuetemp ja toatemp, kuid seda toatempi oma tahax vahest kasutada ka nt. mõne pinnatempi mõõtmiseks... kasvõi Radika soojust!

Ja küsimus, kui kiire on reageerimisaeg tempi muutusele?

Comment

Originally posted by rmg@Mar 17 2005, 12:31
      On kellelgi C++ koodi n2iteid DS18S20 anduriga temperatuuri lugemise kohta, v6i teab m6ningaid h2id temp lugemise progesid?
      Ma olen proget Pascalis teinud, kui tahad otsin proge/lähteka üles.
      Loeb tempi DS-1620/1820-st.
      Kuskil plaatidel peaks olema, kui huvi on siis otsin üles.
      Tahan teha Delphis asja ümber, sest XP all asi ei tööta (ei saa portidele niisama ligi). Winis mugavam. Venemaa saidil oli ka arhiiv kuskil, lähtekad jms sees. Progesid ka netis olemas. Google abix.

To Reixx ega sa vist mujalt ei saa odavamalt kui keegi myyb odavalt, Oomipoest võid ka küsida, ehk seal on, aga nende kodukal plnd vähemalt. seal ple vist pooli asju üleval.

Comment

Elektrik, kle oleks ikke huvitet sellest pascali omast ka.
        Sa mainisid, et kusagil vene lehtedel on ka koodijuppe, kui sulle meenub m6ni aadress oleks abiks.
        Olen yritand ka googeldada, kuid ei tea kas viga minu otsimismaneeris (arvatavasti) v6i milles, aga ple leidnud.

reageerimisajast niipalju, et kui ma asjapulga pistsin aknast v2lja, siis toatempilt (21 kraadi) ja 6uetempini -4,1 kraadi l2ks aega miskit 1 min vast. T2pselt ei m2leta.
        |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357
        Kõik õhkrelvadest: www.Field-Target.ee.
        Airguns.ee - Eesti ainuke vaid õhkrelvadele pühendatud foorum!

Comment

Mina leidsin 55 kroonise&#33; http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Hmm, ja mille poolest ta erineb DS18S20-st. See ju 40 kronu odavam, kas siis ka kehvem?

Comment

Kas kellegi on head softi DS18S20 andurilt tempi lugemiseks, v6i C koodi n2iteid?

Comment

Igavusest tekkis mõte hakata kribama draiverit selleleSIIN kasutades W2K DDK-d. Miks?, Sest XP anna errori: privileged instruction. Kohe näha et paljas Open COM talle ei meeldi, isegi kui kasutada sellex API-t. W95/98 võib sellega rahul olla aga XP mitte mingil juhul.
                Kui tahad lähtekat kompileerida, siis vajad Delphit. Saad Borland-i kodukalt triali.
                Sellel ka EXE kaasas, proovi järgi.
                Üldiselt googlesse: PC thermometer ja ...

Comment

Originally posted by felch@Mar 18 2005, 08:53
                  Mina leidsin 55 kroonise&#33; http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1
                  On seda keegi juba kasutanud? Tundub, et ainult korpuse vahe või ma eksin?
                  Kaua tevalost tellimine aega võtab?
                  http://www.datasheetarchive.com/data...24/241970.html

Comment

Endal pole Tevalost kauba k2tte saamisega l2inud kauem kui 5 t88p2eva.

Minu arust pole korpusel ka vahet m6lemad TO92 korpuse sees.

Comment

aga mis vahe siis on?

Comment

Ikka on vahet ju, datasheedi esimene leht juba näitab, et Z tähega kivi lõpus on: SMD korpuses. Kirjad all ju mõlemal. Tavaliselt nii ongi et SMD odavam.

Comment

Ega kellelgi pole juhuslikult olnud õnne analoogseid temperatuuriandureid PASCO interfeisile külge pookida?
                          Esimese 2 google lehekülje peale pole mul õnnestunud sobivat skeemi leida.

Teiseks, kuidas võiksid need vidinad taluda tugevaid elektromagnetvälju?

Vihjed, skeeme?
                          To boldly go where no man has gone before.

Comment

Arvestades seda, et skeem ei ole varjestatud...võib mõjuda küll. Oleneb välja tugevusest ka. Kui paned data-siinile tugeva pull-up taki ja liini lõppu schottky dioodi, saaks häirete mõjusid vähendada.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ma üritan ka seda asja omale ehitada. tundub üldiselt huvitav asi olevat. vaatame kas siis töötab ka (:

Comment

Siin sama teema üleval, ehk on abiks&#33;
                                http://www.arvutikasutaja.ee/foorum/...pic.php?t=5272
                                http://www.arvutikasutaja.ee/foorum/...pic.php?t=5402
                                http://www.arvutikasutaja.ee/foorum/...pic.php?t=5387

Comment

Working...
                                X