Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

millist minidrelli valida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sujuv reguleerimine on.
    handymann müüs neid võrgutoitelisi tegelikult kahte versiooni, oli ka 120W ja 8000-32000rpm. trükkplaadi puurimiseks osutus see siiski liiga suureks ja nii ta mul nüüd riiulis tolmu kogubki. kui huvi on, siis võin ta välja pakkuda ja privas täpsustada.

Comment

Originally posted by -kaur-
      Et siis see Power Craft? Kas sellel pöörete kruttimisnupp ka on?
      Ma hiljuti ostsin selle powercrafti ja selle pöörete nupp näeb tõesti välja, nagu OLEKS sujuva pöörete reguleerimine, aga siiski ainult 5 kiirust.
      Tarvikute komplekt oli pisut erinev sellest, mis pildil: nagu vähem erinevaid asju (pildil hakkavad silma ntx traatharjad, mida ma ei saanud), 40 osa oli saavutatud sarnaste tarvikute suurema hulgaga :angry:
      Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Ma olen selle Black&Deckeri kohta häid arvamusi lugenud. Just et laagripesa on alumiiniumist ja seega igati tugev. Kiiruse regull tõsi pole sujuv vaid 6 astet.
        Eestis www.tallmac.ee lehel täitsa olemas ja hinnaks ma saan olenevalt komplektist 997,- või 1274,-. Muidugi tasub uurida mis tsang tollel on, et kas Dremeli tarvikud ka kasutada kannatavad jne.

Comment

ma sain ka oma drelli handymanist ja nimeks oli vist ka powr craft vb oli power super, täpselt ei mäleta, aga minul oli küll sujuv regulaaror peal, minugipoolest oleks võind ka astmeline olla. suurusest seda, et sellel oli ka "voolik" kaasas ja see tegi asja piisavalt kompaktseks(jämeda pastaka mõõtu). endal kodus ehitasin statiivi ja siis oli sellega suht hea ka trükkplaate puurida. küliti statiivi pannes, sai sellega ka ilusti trükkplaati lõigata, sest lõikekettad olid kaasas

kahjuks on otsa lõppend need õhukesed abrasiivkettad. äkki keegi teab, kust neid oleks võimalik juurde osta. seal handymanis on küll tarvikute komplekt müügil, aga mul pole seda ülejäänd manti vaja, sest see on mul nagunii olemas. pealegi kettaid on seal vähe sees

edit: teistsugune kohver ja masinal endal ka oli tiba teine välimus... hind oli siis 450 ja hiljem 390
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Lõikekettaid peaks saama mõistliku hinnaga Tallinnast Handymanni poest (ülemiste keskuses). Endal on PowerCrafti minifrees ja olen sellega igati rahul, pööretereguleerimine on sujuv. Trükkplaadi puurimise kohta nii palju, et kohe alguses kui Handymanni dremeli vidinad müüki tulid, õnnestus saada 150 krooniga originaal Dremeli puurimisstatiiv, mis tevalos maksab tublisti üle tuhande. Igatahes powercrafti frees sobib nii selle puurimisaluse kui ka ülafreesikomplektiga suurepäraselt...

Comment

kuna tahaks ka endale osta suveks mingit, siis oskab keegi soovitada mõnda, millele ka statiivi kylge annaks panna, trykiplaatide puurimiseks... hinda vägapalju ei tahaks anda. näiteks see siin, kas sellele annab statiivi alla panna (ja millise ning kust oleks kõige parem osta (odavam)

Comment

ei oska keegi öelda? millist statiivi osta sellele handymanni tootele
                näiteks kas need 2 sobivad kokku
                stand ja frees

Comment

Working...
                X