Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Originally posted by Elukaz@Mar 25 2005, 17:17 Poodi minek.
Kas pirn läks läbi? See võib põhjuseks olla.
Osta siis uus pirn kah.
kusjuures esimene mõte oligi, et pirn läbi, kui enam põlema ei läinud, aga pirn terve. paned dimmeri asemele tavalise lüliti ja pirn põleb nigut naksti. aga eks peab siis analoogse jupi nüüd kuskilt otsima. mis selle emakeelne nimetus olla võiks (ing.k. triac)?
niih, otsisin mis ma otsisin, aga sellist asja mina tevalo lehelt ei leidnud. kas keegi teab, kas üldse ja millise mudeliga seda sümistori BTB04-600SL-i asendada saaks?
enne kui sümistorit ostma tormad.kas see on see põrandalamp mida hobby-hall või anttila müüb.ülal suur lamp, kõrval pisike lugemislamp?
kui see, siis kontrolli kaitse üle.seal on mingi omapärane kaitse,ma ei leidnuki sellist,lõpuks tuli ikkagi traadiga asi lahendada.
Originally posted by kreeklane@Mar 25 2005, 19:10 enne kui sümistorit ostma tormad.kas see on see põrandalamp mida hobby-hall või anttila müüb.ülal suur lamp, kõrval pisike lugemislamp?
kui see, siis kontrolli kaitse üle.seal on mingi omapärane kaitse,ma ei leidnuki sellist,lõpuks tuli ikkagi traadiga asi lahendada.
Kui lamp siiski max. heledusel põlema jääb, pead sümistori vahetama. Nulline takistus anoodide vahel viitab tugevalt sellele.
ASendusjupp...sobib suvaline sümistor mis kannatab >= 400V ja mõni amper pärivoolu. nt. BTA08 (30 krooni).
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Mul on sama jama selle põrandalambiga, suur lamp ei funka enam. Lahtivõttes avastasin et üks takisti on läbi kõrbenud. Asub suure lambi dimmeri ahelas ja nimeks on A4. Kas keegi oskab öelda kui suur see olema peab sest värikood on söestunud. Panen pildi ka
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
No ei saa lampi põlema. Suure lambi sümistori A2 otsa peale tuleb mingi pooli üks ots ja teine tuleb läbi mingi tegelase mille nime ei tea. Meenutab nagu kondekat ja peal on kirjas A2 AUPO N2 2A 250V~ .Kui selle tegelase ära lühistan läheb lamp põlema ja reguleerib ka ilusti. Tavaliselt on nagu sellised konded (kui on ikka konde) rööbiti ahelas , kuid kuidas sealt siis saab vool läbi minna?
Panen pildi ka.
Lisatud failid
viimati muutis kasutaja mudahai; 26 m 2007, 22:27.
kõige tähtsama parameetri jätsid mainimatta. kui täpselt vaatad, siis on sinna temperatuur peale märgitud. inimeste ja elektrisüsteemi kaitsmiseks mõedud jublakas
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Comment