Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony tv kv-x2563

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony tv kv-x2563

Probleem kaadris. Nii protsessor laseb kaadrigeneraatori mingiks ajaks käima(mõni sekund) ja siis lülitab välja. Võtsin maha kaadri protectioni siis veel vertical off käsu prose poolt. Nii siis jäi nagu käima kaadri lõpp nagu ei käi kuid triipu ka pole. Käik värvikahurid on ka ilusti lukus. Kui nagu kaadrihälvituse lahti lasen triip ees. Kuigi oss näitab et lõpus on mingi negatiivne alalis pinge. Leidsin veel et maha oli põlenud negatiivne kaadritoide. Kiviks vist oli stv9379.

Vaheta miinuspinge kaitsetak ära ja proovi uuesti. Kui maha põleb, on kivi ka kutu. Vaheta!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Nii pilli chassis on ae2. Sain uue kivi ja vahetasin kaitsetakid ää. Nii aga välja tuli noh ei oskagi seda kuidagi nimetada. Kaadri impulse peab ju olema kolmurk põhimõtteliselt, aga seal läks piik üles ilusti sirgelt ja ühtlase allamineku asemel asi langes mingite hullude võngetega ning kivi läks kiirelt üpris kuumaks. Kindluse mõttes katsetasin teise hälvituspooli mähisega tulemus sama.
      Ja ega ma eriti ei saa aru miks cxa1587s ei lase kohe kuidagi kahureid taha. Muuseas see pill vist käis kunagi Tartus Arwestis ja sealsed mehed temaga erilist progressi ei olnud saavutanud. Ning pika ringiga sain ma ta omale lõpuks kuna omanikul tast poogen. Noh kena asi kui käima saaks. Aga see krdi kaadrivõnkumine mulle ei meeldi kohe mitte üks põrm, sest ometi kivvi lääb ju normaalne impulss ning pinged on ka normis. Mul igastahes mõistus otsas. Tuttav Tartust ütles et kui aega ons siis tee kaadri lõpp migi muu kivi peale ja toida eraldi ning vaata mis siis juhtub.

Comment

Kaadripulss ei pea olema kolmnurk, vool on sellise kujuga! Õige pulss läheb hooga 30..50V peale üles, siis langeb kiiresti alla ja siis aeglasemalt, samuti sirgelt. Kui sellel osal tekivad võnkumised, vaheta ära umbes 0,1uF konde, mis läheb kivi väljundist läbi ca 1..10 oomise taki kaudu maha. Samuti vaheta/kontrolli voolupumba lüüti (ca 100uF..220uF) ja dioodi.
        Video ei peagi järgi tulema, kaitselülitus. Muidu põleks ekraanile triip sisse!
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X