Nunii... Tekkis selline tark mõte et, kas on võimalik vene teleka trahvost valmis ehitada keevitusaparaat. Selline väiksem millega saab näiteks mudelautosid keevitada. Kunagi sõbral nägin sellist. Et kas ainult trahvost piisab või on veel mingeid dioode, kondensaatoreid või takke vaja?? Ilmselt pean siis trahvo mingile radiaatorile paigaldama, sest see võib päris kuumakis minna. (suurel keevitusel on minumeelest "termokaitse" sees. Kui liiga tuliseks läheb siis lülitab välja).
Kui suur muidu peaks trahvo pinge/võimsus olema, et midagi kinni täristada saaks? Muidu on mul suur aparaat olemas aga sellega on nati paha keevitamist õppida. (Abiks olles, metallitükki kinni hoides, olen keevitamise ajal paar päris mõnusat surakat elektrit saanud. Ühekorra viskas isegi hetkeks "pildi kasti" <_< )
Muidu keevitamist tahaks õppida, sest elus läheb seda ikka vaja... ja päris autoluksepaks/keevitajaks ei taha ka kutsekas õppida...
Kui suur muidu peaks trahvo pinge/võimsus olema, et midagi kinni täristada saaks? Muidu on mul suur aparaat olemas aga sellega on nati paha keevitamist õppida. (Abiks olles, metallitükki kinni hoides, olen keevitamise ajal paar päris mõnusat surakat elektrit saanud. Ühekorra viskas isegi hetkeks "pildi kasti" <_< )
Muidu keevitamist tahaks õppida, sest elus läheb seda ikka vaja... ja päris autoluksepaks/keevitajaks ei taha ka kutsekas õppida...
Comment