Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mängu laevuke:)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mängu laevuke:)

tere! mõtlesin teha mängupaadikese mis töötaks mootoriga... ainult mootorit on kerge külge panna aga kuidas keerama panna. võibolla puldiga aga palju see maksma läheks ja kui raske seda teha oleks? paadike tuleb väike. kui on puldiga raske ja väga kallis teen nööriga :P

pöörama pannakse paat kiilu moodi jullerdisega minu teada, mida on hea juhtida nt mõne servoga... kuid odavat ja head lahendust saaks nt nii, kui sa paned 2 mootorid äärtesse ja neid juhid edasi tagasi...siis on ka juhtimine mõnes mõttes võibolla isegi kergem ja saaks mõnest vanast puldiautost välja kiskuda sellise(nagu ma tegin)...

Comment

Kui jah mingi nikko moodi asjandus vedeleb võib kogu süsteemi sealt võtta, saab ju mootorid ja kõik.

Comment

on kellegil soovitusi puldiga? kust osta? millist osta?

Comment

puldiga keeratav auto oleks suht hea lahendus,kuna seal põõramis süsteemi saaks kasutada paadi kiilu või kiilude juhtimiseks.mootori otsa kinnitada propeller ja asetada see paadi keskele.
          Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

jah nii ma mõtlesingi muidu aga puldiga auto ei tea küll nende hindu aga nad maksavad vist palju... kui nii võtta et neil ratad ja korpus ja selliseid asju mida mul vaja ei lähe.. nii et kui teate odavat puldi autot siis soovitage ja muidugi vanad küsimused ka veel hoos tänan sellegi poolest

Comment

Mudelismipood Kullo huvikeskuses, küsi sealt neil on k6ik olemas pultidest ja vastuv6tjatest kuni servodeni.

(Lähed Kullo peasissekäigust sisse ja otse päris pikalt mööda koridori otse edasi, vasakul pool on laes silt ja uks igasuguseid kleepekaid täis (Robbe, Futaba jne)), seal ongi.

Comment

Mina paneks 2 veomootorit, siis jääb tüüri keeramise mehhaanika ära.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

muidu palju see puldi asjandus ja vastu võtmine võib minna maksma?

Comment

vend sai jõuludeks 150.- eest akuga kaugjuhitava auto. plastikkerega, edasi-tagasi, paremale, vasakule liigub. minuteada oli see lasnamäel idakeskuses.
                    hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Originally posted by felch@Mar 31 2005, 11:01
                      Mina paneks 2 veomootorit, siis jääb tüüri keeramise mehhaanika ära.
                      ma tegin kahe veomootoriga asja. koha peal keeras kiirelt nina teise suunada, aga liikumise ajal kaotab sellega kõvasti kiirust ja uimane on ka.
                      lihtsuse mõttes on kindlasti kasulik
                      kui on mingi puldiauto, mis liigub ainult edasi-tagasi ja tagasiliikumisel pööratakse, siis saad nii teha, et ühe mootori ühendad otse toitesse ja teise läbi kaugjuhtimise, siis laev toimib nagu auto: edasi - otse, tagasi - pöörab

edit: odava puldiauto süsteemiga ei maksa esialgu jõele ronida, sest leviala on neil pisike, aga vesi on veel külm ja kiire vooluga B-) mind temperatuur ei koti, aga mõni teine võib haigeks jääda...
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ega mina ei hakkagi sellega mängima... võibolla kunagi maal lähen väikse lompikese juurte(mingi 10m või vähem max palju lasen ta ära minu juurest) ja tegelikult olen ma alles koolipoiss ja pean tegema tööõpetuses tänud uurin asja...

Comment

kui koolipoiss, siis soovitan pärida vanemate vendade/sugulaste käest, äkki kellelgi vedeleb mingeid mänguasju. mingi aastat 10 tagasi olid isegi venelastel tehtud mingid ühefuksioonilised raadiomudelid ja levisid ka ca 10m peale. mulle seda ei ostetud , aga mõnedel sugulastel olid olemas
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

olen kysinud juba selliseid asju... ja ma vist leidsin baltijaama putkast yhe auto mille vba ostan uurin selle kohta ja uurin teisi kohti ka:.. ja idakeskusesse ei viitsi vaatama minna, kuna ma elan üpris kesklinansl ja selleks kyll nii kaugele ei roni

Comment

tegelikult vist leidsin laealt ühe puldi auto ainult tal on atenn on katki:S murdunud pooleks... kuidas seda parandada? mis traat sinna käib ja kas sinna midagi otsa ka käib?laviala on tal väga väike kuna tal atenn on katki

Comment

Working...
                              X