tere! mõtlesin teha mängupaadikese mis töötaks mootoriga... ainult mootorit on kerge külge panna aga kuidas keerama panna. võibolla puldiga aga palju see maksma läheks ja kui raske seda teha oleks? paadike tuleb väike. kui on puldiga raske ja väga kallis teen nööriga :P
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mängu laevuke:)
Collapse
X
-
pöörama pannakse paat kiilu moodi jullerdisega minu teada, mida on hea juhtida nt mõne servoga... kuid odavat ja head lahendust saaks nt nii, kui sa paned 2 mootorid äärtesse ja neid juhid edasi tagasi...siis on ka juhtimine mõnes mõttes võibolla isegi kergem ja saaks mõnest vanast puldiautost välja kiskuda sellise(nagu ma tegin)...
-
jah nii ma mõtlesingi muidu aga puldiga auto ei tea küll nende hindu aga nad maksavad vist palju... kui nii võtta et neil ratad ja korpus ja selliseid asju mida mul vaja ei lähe.. nii et kui teate odavat puldi autot siis soovitage ja muidugi vanad küsimused ka veel hoos tänan sellegi poolest
Comment
-
Originally posted by felch@Mar 31 2005, 11:01
Mina paneks 2 veomootorit, siis jääb tüüri keeramise mehhaanika ära.
lihtsuse mõttes on kindlasti kasulik
kui on mingi puldiauto, mis liigub ainult edasi-tagasi ja tagasiliikumisel pööratakse, siis saad nii teha, et ühe mootori ühendad otse toitesse ja teise läbi kaugjuhtimise, siis laev toimib nagu auto: edasi - otse, tagasi - pöörab
edit: odava puldiauto süsteemiga ei maksa esialgu jõele ronida, sest leviala on neil pisike, aga vesi on veel külm ja kiire vooluga B-) mind temperatuur ei koti, aga mõni teine võib haigeks jääda...
Comment
Comment