Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

RADIOTEHNIKA T-7111

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

RADIOTEHNIKA T-7111

Kas keegi mähiks antud isendi ringi, nii et saaks kuulata tänapäevast FMi.
    Mingil ajajärgul müüdi ka mingeid imelikke jurakaid, mis kinnitusid kuidagi antenni külge ja see kuidagi muundas signaali.
    Kas keegi on antud teemaga kursis?
    Kui asi ei maksa meeletult, siis oleks huvitatud pilli taaselustamisest.(muidu töötab, aga ainult vene sagedusel )

Need jurakad olid generaatorid. Generi ja põhisageduse segustamisel ULA blokis nihkuski lääne FM vene alasse ja seda sai detekteerida. Asja kvaliteedi kohta ei oska arvata.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Lisagenekaga saad vaid mingi tulemuse tugeva signaaliga piirkonnas. Neid ümberhäälestatud blokke aga peaks müüa olema. Lisaks tuleb veel muidugi piloottoondekooder muretseda, et asja stereona kuulata.
      ehh... andrjusa

Comment

Kuda sellejublaka hind on?KAs ise ümber juraradaonkeeruline?
        muusika on kuulamiseks

Comment

Sul on vaja osta uus ULL-plokk ja piloottoondekooder,nagu siin juba märgiti.Ploki hinna kohta täpselt ei tea,pakun mingi 100.- kanti,kui on vene oma.Ise ümber häälestada on keeruline,kui tahad kvaliteetset stereot kuulata.
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Ise häälestamiseks peab olema sweep-generaator. Tüütu tegevus kah
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Neid blokke mis Radiotehnikasse lähevad olen näinud vist kusagil Kunderi tänava elektroonikashopis. Nats üle saja eegu maksid. Tõsi 7111-l on vist kõik ühel plaadil
              ehh... andrjusa

Comment

Eks siis peab elektroonika poodi vaatama.
                A kuda see ühendus käib?
                Kas vana tuleb eemaldada ja selle kontaktide külge joodetakse ka uus, või jäävad mõlemad sisse?

Comment

jälle aetakse udu. Sellise ploki ümberhäälestamiseks on vaja kruvikeerajat, jootekolbi lõikenäpitsaid ja ehk kka pinsette ning ka testrit toitepinge mõõtmiseks sest seda on rohkem vaja.
                  Ning aega kulub max: 10-15 minutit. Suurem ajakulu on siis, kui on vaja ka stereodekooder valmistada.

Oh neid noori raadiotehnikuid küll - mida minu vaesed silmad lugema peavad...

Comment

Nõus, et saab ka lihtsamalt. Siis peavad teadmised/kogemused suured olema. Mina tegin kunagi sweebiga ja...nojah, käima ta ju läks aga kokkujooks oli viletsavõitu. Oleks pidanud sulle häälestada tooma

Comment

felch, milleks rabeleda kui radiotehnika plokid tulevad tehasest FM-häälestusega. Ning need mis ei kõlvanud lääne maailma, neil lisati paar kondekat ja asendati paar pooli sellistega millel 2 keerdu rohkem. See juba selline 20 aastat vana tõde.

Comment

Huvitav millise soovituse järgi see kõige õigem nüüd siiski teha ka oleks? ???

Comment

Kipun arvama, et kõige lihtsam on osta valmis blokk, kui neid müügis on. Ise häälestamiseks pead teadma asndatavate kondede väärtusi ja seda, palju poolidelt keerde maha kerida. Ka kogemusi peab olema. Nagu ilmselt eespool kirjutajal on.
                          Mina ilma sweebita ei saanud ja siis tuli ka ...viletsavõitu. Aga ise proovimine on samuti kasulik- saad kogemusi.

Comment

nii, mul omal kah sama tuner kodus ja oleks soovi ymberhäälestada. kunagi ostsin yhe vihterpal-i piloottoodekoodri kah. kas on keegi nõus mul selle asja kunagi ette võtma? mis see maksab yldsegi?

Comment

Ilma sweep generaatorita JA kogemusteta sa ikka ise ümber ei häälesta. Võib küll õnnestuda generaatori ümber häälestus, kuid kui sisendfiltrid samuti paika ei panna, jääb tundlikkus kesiseks . Seda linnas küll eriti ei märkagi, et võtab vastu ainult kohalikke jaamu. Sama sitt on nende lisablokkidega, mis käivad antennide külge
                              Ainus mõtekas asi on siis tõesti terve blokk välja vahetada, nii et oled õigel teel.

Comment

Working...
                              X