Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Värvi muusika!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Värvi muusika!!!

On plaan teha värvimuusikat. Vaja oleks skeemi või valmis seadet, mis oleks umbes 600W. Põhimõte oleks siis selles, et tooks mingi sisendi, kuhu lasta muusika ja see paneks tuled rütmis liikuma. Skeem ei tohiks minna väga raskeks ja ka kalliks. Kui keegi teab kust leida mingit õpetust selle tegemise kohta võiks selle ka siia üles panna. Toitepinge otse võrgust 220V AC
    Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Otsi vene saitidelt.Seal neid skeeme lademes.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Ma nagu ei tea ühtegi, äkki paned mõne aadressi üles?

Comment

Vaata korra www.electroworld.narod.ru ja www.shems.h1.ru
        Kui sealt sobivat ei leia,siis otsin homme sulle veel.
        (mõni skeem on seal nii lihtne,et enam lihtsamalt ei saagi olla).

Comment

Mul oli Arvutikasutajas ka 1 skeem, vaata ajakirja saidist, ftp-st. Kui huvi on, võin ka valmis asja pakkuda (ehitasin vaid selleks, et veenduda skeemi töös, muidu erilist huvi ei ole).
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ints, äkki ütled kindla aadressi kus skeem peal on ma eriti vene keelt nagu ei oska.

Comment

Riputan mõne aja pärast siia paar skeemi üles.

Comment

Kõige lihtsam skeem:
                http://www.electroworld.narod.ru/Cvet/cvet0.htm

Comment

See t;;tab siis nagu levelmeter ;D
                  smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

Siin on natuke kabedam asi:
                    http://shems.h1.ru/index.php?svet07.php

Comment

Veel üks.
                      http://shems.h1.ru/index.php?svet02.php

Comment

Ega keegi mingit sellist skeemi juhtu teadma kus tuled(220V) lihtsalt edasi tagasi vilguks. Mul oli kunagi üks hea 8 tulega skeem, kuid ema viskas koristustuhina käigus minema...

Comment

Jah lihtsad skeemid töötavad küll, aga kui tahad et see asi kodus korralikult toimiks siis tuleb kundlasti kompressor ka ette ehitada. Muidu pead iga uue loo alguses sisendis pinge normi kruttima.
                          ehh... andrjusa

Comment

Olen ise ehitanud kunagi selle skeemi valmis ja ei soovita neid ainult kolme türistoriga skeeme. Okei, lihtne see on ja see on ka kôik. Kôige suurem pettumus on selliste skeemide juures see, et praktiliselt mingit sageduste eraldamist ei toimu (lambid kôik vilguvad samas taktis)ja kogu aeg peavad näpud olema nuppude juures. Ise leiutasin omale parema skeemi, mille ma siis ka kuuselampide peal realiseerisin.

See skeem ei ole môeldud ehitamiseks vaid on joonistatud Circuitmakeriga. Kui kellelgi konkreetset huvi on, küsige,
                            seletan täpsemalt
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul oli Arvutikasutajas ka 1 skeem, vaata ajakirja saidist, ftp-st. Kui huvi on, võin ka valmis asja pakkuda (ehitasin vaid selleks, et veenduda skeemi töös, muidu erilist huvi ei ole).
                               Ma proovisin vaadata aga arvuti lõõb mingi  errori ette ja ei lase seda ftp lahti võtta. Äkki riputad selle skeemi siia üles.

Comment

Working...
                              X