Kust saaks värvilisi pirne, kas peab neid ise värvima hakkama.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Värvi muusika!!!
Collapse
X
-
Võta mõne siin nimetet värvimusa üks kanal. Arvesta ka sellega et lambid on väga aeglased ja ei hakka kindlasti sähvima samas taktis musaga.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@Apr 8 2003, 20:28
Mul oli Arvutikasutajas ka 1 skeem, vaata ajakirja saidist, ftp-st. Kui huvi on, võin ka valmis asja pakkuda (ehitasin vaid selleks, et veenduda skeemi töös, muidu erilist huvi ei ole).Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.
Comment
-
Originally posted by felch@Nov 28 2003, 23:47
Võta mõne siin nimetet värvimusa üks kanal. Arvesta ka sellega et lambid on väga aeglased ja ei hakka kindlasti sähvima samas taktis musaga.
220V pirnid (eriti üle 100W) ei hakka.
Edit: vana teema kaevatud, ei pannudki tähele.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Minu uhkes NXT (NEXT) võimendi-kõlaris on veel kõige lihtsam "värvimuusika". Roheline led põleb parasjagu nii võimsalt, kui võimendist/kõlarist voolu üle jääb. Kui täisvõimendusele panna, siis kustub täitsa ära.Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.
Comment
-
Vs: Värvi muusika!!!
Felch ma ise ehitasin ,samasuguse asja valmis mis sul , ainuke asi minu oma töötab ledide peale , bla110 optronid on vahel , aga probleem on algselt selles, kuidas neid potekaid kruttida?? Siin kohal mainin ka ära et täppistakistid ei ole täiesti täpsed vaid on ligi lähedased , äkki oskad nõu anda , ma korra sain enamvähem asja tööle aga siis loksusid potekad paigast ja ma suht alguses tagasi seadistamisega .
Comment
-
Vs: Värvi muusika!!!
Esmalt postitatud m4rt1 poolt Vaata postitustainuke asi minu oma töötab ledide peale
Comment
-
Esmalt postitatud m4rt1 poolt Vaata postitustFelch ma ise ehitasin ,samasuguse asja valmis mis sul , ainuke asi minu oma töötab ledide peale , bla110 optronid on vahel , aga probleem on algselt selles, kuidas neid potekaid kruttida?? Siin kohal mainin ka ära et täppistakistid ei ole täiesti täpsed vaid on ligi lähedased , äkki oskad nõu anda , ma korra sain enamvähem asja tööle aga siis loksusid potekad paigast ja ma suht alguses tagasi seadistamisega .
Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitustKas naised tantsivad?
Comment
Comment