Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Värvi muusika!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saaks värvilisi pirne, kas peab neid ise värvima hakkama.

Comment

värvimuusika ei tähenda alati värvilist pirni, aga ka neid on müügil, ehituskaupade poes elektriosakorras?

Comment

värvilisi pirne saab oomipoest mis asub järve keskuses

Comment

Kust saaks värvilisi pirne, kas peab neid ise neid värvima hakkama.
          kannata jôuludeni, mina kasutasin kuuselampe
          ja tegelt nägin värvituid täismôôdus lampe koduextras
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

...

Comment

Oleks soov saada sellist skeemi, kus on ainult üks väljund. Sinna paneks mingid jõulutuled. Ja mida tugevam on heli sisendis, seda tugevmini põlevad ka lambid

Comment

Võta mõne siin nimetet värvimusa üks kanal. Arvesta ka sellega et lambid on väga aeglased ja ei hakka kindlasti sähvima samas taktis musaga.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Palju seal Arvutkasutajas avaldatud skeemis too trafo pinget välja peab andma? Ma vaatan, et stabikad on igatahes 5V omad. Ja kas oleks võimalik paremas kvaliteedis detailide paigutuse skeem taas üles panna. Ning millises Arvutikasutaja numbris selle ehitamisest täpsemalt juttu oli?

Comment

Kõige parem oleks, kui saaks selle skeemi Traxmakeri formaadis. Siis ma saan selle trükkplaadi skeemi 1:1 välja printida

Comment

Originally posted by felch@Apr 8 2003, 20:28
                      Mul oli Arvutikasutajas ka 1 skeem, vaata ajakirja saidist, ftp-st. Kui huvi on, võin ka valmis asja pakkuda (ehitasin vaid selleks, et veenduda skeemi töös, muidu erilist huvi ei ole).
                      Mida sa selle eest tahad? Mul läheks midagi taolist tarvis.
                      Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.

Comment

Originally posted by felch@Nov 28 2003, 23:47
                        Võta mõne siin nimetet värvimusa üks kanal. Arvesta ka sellega et lambid on väga aeglased ja ei hakka kindlasti sähvima samas taktis musaga.
                        Kuuselambid hakkavad küll :P
                        220V pirnid (eriti üle 100W) ei hakka.

Edit: vana teema kaevatud, ei pannudki tähele.
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Minu uhkes NXT (NEXT) võimendi-kõlaris on veel kõige lihtsam "värvimuusika". Roheline led põleb parasjagu nii võimsalt, kui võimendist/kõlarist voolu üle jääb. Kui täisvõimendusele panna, siis kustub täitsa ära.
                          Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.

Comment

Vs: Värvi muusika!!!

Felch ma ise ehitasin ,samasuguse asja valmis mis sul , ainuke asi minu oma töötab ledide peale , bla110 optronid on vahel , aga probleem on algselt selles, kuidas neid potekaid kruttida?? Siin kohal mainin ka ära et täppistakistid ei ole täiesti täpsed vaid on ligi lähedased , äkki oskad nõu anda , ma korra sain enamvähem asja tööle aga siis loksusid potekad paigast ja ma suht alguses tagasi seadistamisega .

Comment

Vs: Värvi muusika!!!

Esmalt postitatud m4rt1 poolt Vaata postitust
                              ainuke asi minu oma töötab ledide peale
                              Kas naised tantsivad?
                              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud m4rt1 poolt Vaata postitust
                                Felch ma ise ehitasin ,samasuguse asja valmis mis sul , ainuke asi minu oma töötab ledide peale , bla110 optronid on vahel , aga probleem on algselt selles, kuidas neid potekaid kruttida?? Siin kohal mainin ka ära et täppistakistid ei ole täiesti täpsed vaid on ligi lähedased , äkki oskad nõu anda , ma korra sain enamvähem asja tööle aga siis loksusid potekad paigast ja ma suht alguses tagasi seadistamisega .
                                Kõigi valgusallikate dünaamiline ulatus on heli dünaamilisest ulatusest väiksem. Kasuta seadme ees heli kompresseerimist. Soovitavalt sellist, kus saad dünaamika piire ja kiirust muuta vastavusse kasutatud valgusallikatega.

Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitust
                                Kas naised tantsivad?
                                Arvan, et mõeldi naiste-leedide tantsitamist valgusdioodide valgusel.
                                viimati muutis kasutaja Scott; 01 April 2012, 10:42. Põhjus: 2 kokku

Comment

Working...
                                X