Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

trafo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

trafo

http://members.tripod.com/~sakevich/sk242/obshaa.gif
    seal on üks skeem trafo kohta..
    tekitas mitu küsimust
    1) kui võim on max 1550W per channel, kas siis trafo peab selle ära kannatama
    2) kui peab, siis mis moodi teda kannatama panna seda
    3) miks on üks osa trafost (otsad nr. 9 ja 8), sealt ots 9 peab andma 20V ja teine ots groundi???
    ja 5 6 7, sealt 5 ja 7 mõlemad 84V ja keskelt ground???
    4) kas ots 4 läheb südamiku külge?
    5) mis seal otsadel 1 ja 2 vahet on?
    üldiselt väga segane värk, keegi võiks natuke valgustada lähemalt seda trafode asja
    kuidas üldse sellist valmis teha? kui jämedat traati, mis südamikku jne?

Kui võim on 1500W kanali kohta, ehk siis 3000w koguvõimsust, siis trafoga sa küll hakkama ei saa, kuna sul oleks vaja vähemalt 5000W trafot.
    Mina näen ainukese lahendusena mingit võimsamat sorti impulsstoidet.

Comment

Pole see 5000 w trafo midagi erilist. Võibolla natuke kallis ja raske ainult.
      On olemas ka 5000 kW trafod.

Comment

5000KW on 5 MW.See on juba alajaam.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

http://members.tripod.com/~sakevich/sk242.htm
          seal on see trafo näha ka

Comment

krdma voimas voim on ja vääga keeruline ehitada tglt ehitqmisega saax hakkama aga pärast see veel välja reguleerida vot see läheb raskex
            kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

kuidagi väike on see trafo seal huvitav mul kodus samasuur annab aint paarsada vatti välja
              kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Kui see trafo torroid oleks, siis võib ta ju 1,5kW olla aga see on kuni 500W. Ise olen 9kW torroidi kerinud tuli mingi pool tsentnerit raske.

Comment

Working...
                X