Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

UV kiirgusele tundlik lakk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

UV kiirgusele tundlik lakk

Tahaks teada kas on olemas UV tundlikku lakki, mis lagunex UV kiirguse peale, kui siis palju maksta võiks ja kas laserprinteri UV laseri toimel see laguneb. Tevalost otsisin a naq ei jäänud silma, seal palju teisi lakke. Seini söövitusplaate ainult käsitsi radasi peale vedades teinud.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Mnja...Tegelikult on kõik lakid (nafta baasil valmistatud) UV käes lagunevad, kui see protsess ei ole päris nii kiire, kuid välistingimustes seistes pudisevad ära kyll
    Õppige jootma ja uskuge mind...50% rohkem skeeme hakkab käima

Comment

Ma mõtlesin et kui mul masin juba puurib auke et võiks ju pead vaheldusex vahetada ja pas paneb rajad ka maha, peax otsustasin valida laserprinteri UV laseri. Aga mingit ilmutamist oleks pärast ka vaja ma arvan.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Originally posted by murphy@Apr 23 2005, 13:09
        Ma mõtlesin et kui mul masin juba puurib auke et võiks ju pead vaheldusex vahetada ja pas paneb rajad ka maha, peax otsustasin valida laserprinteri UV laseri. Aga mingit ilmutamist oleks pärast ka vaja ma arvan.
        Laserprinterites minuteada ikka infrapunalasereid kasutatakse.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Aap, ei ple 100% kindel et infrapuna, kuulsin lihtsalt et UV laeb paberi staatiliselt ja seejärel jaab tahm kylge ning pressitaxse paberile, aga ok see selleks, uv LED-e on ka myygil.

Comment

trumli pind ikka laetaksestaatiliselt
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ja minuteada laetakse trumli pind staatiliselt eraldi harjadega ja siis laseriga valgustatud kohtadest voolujuhtivuse toimel kaob see laeng.

Comment

Nii ta oli veel vähemalt HP LJ5-s. Trummel laetakse kuni -600V pingega. Laseriga kõrvaldatakse laeng sobivast kohast. Moodustub pilt. Tahm laetakse positiivselt ja see tõmbub trumli külge. Edasi paberile, peale pildi üle kandmist tõmmatakse paberilt leang maha.
                HP LJ2-l oli küll lamp, millega trumli laengut nullti või midagi säärast, täpsemalt ei tea. Võis ka UV olla...
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Huvitav, miks sel juhul teistsugust lakki vaja peaks minema, kui see kõige levinum???
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

veda mul vaja ongi, ainult see säristus on natuke pikk:P, aga tuleb ainult cnc masina taktsagedust maha keerata:P

Comment

Working...
                    X