Niisiis juhtus kogemata nii, et lasin isa testri läbi. Tegu on siis vanema veneaegse asjaga, kus ülevalpool on skaala ja allpool must ringikujuline ketas, millelt saab valida mõõtepiirkondi ja I/U/R'i. Mingi vahepistik jamas ja mõtlesin et kontrollin üle, kas vool tuleb ikka ilusti läbi. Mõõta oli vaja pinget 220V, suskasin siis testri klemmid pessa, aga seda ma, va tainas, ei vaadanud, et vahepeal olin teisi asju mõõtnud ja tester oli takistuse mõõtmise reziimis. Siis käise ühe klemmi juures väike plõks ja säde ning peale seda seier ei reageerinud enam ühelegi asjale.
Nüüd siis paluks abi, et kas keegi oskab anda Tartus mingeid kontaktandmeid, kus ma saaks lasta selle kiirelt korda teha. Hea oleks, kui saaks enne korda, kui isa avastab, ei viitsi seda sõimu ka eriti kuulata. Vast midagi väga hullu ei juhtunud, olen ise alles algaja elektroonika asjas. Olen igasuguse info eest tänulik.
Nüüd siis paluks abi, et kas keegi oskab anda Tartus mingeid kontaktandmeid, kus ma saaks lasta selle kiirelt korda teha. Hea oleks, kui saaks enne korda, kui isa avastab, ei viitsi seda sõimu ka eriti kuulata. Vast midagi väga hullu ei juhtunud, olen ise alles algaja elektroonika asjas. Olen igasuguse info eest tänulik.
Comment